Proscenic M7 Pro, chytrý vysavač, který vám změní život sponzorovaný článek

Proscenic M7 Pro, chytrý vysavač, který vám změní život [sponzorovaný článek]
2021-08-20T13:29:01+02:00
• 20. 8. 2021
1

Kvůli probíhající celosvětové pandemii COVID-19 jsme strávili doma více času, než by bylo asi zdrávo. Udržování čistoty a úklidu v domácnosti se tak stává nezbytnou součástí. Neznamená to ale, že bychom museli vždy chodit s vysavačem v ruce. Zejména proto, že robotické vysavače jsou levnější než kdy jindy. Vynikajícím příkladem je Proscenic M7 Pro.

Proscenic M7 Pro, aneb mopování budoucnosti

Proscenic M7 Pro umí mokré a suché čištění. K tomu nabízí laserový navigační systém, vynikající sací výkon a mnoho dalších senzorů. Zatímco ostatní modely byly k dispozici v tmavších barvách, tento je k dispozici v bílé barvě. Na svém vrchu má také některé zlaté prvky. Na úrovni ovládacích prvků jsou v horní části dvě tlačítka. Tlačítko, které vám umožní zapnout zařízení, a další, které vysavač pošle zpět do nabíjecí stanice. Vysavač je navíc možné ovládat pomocí mobilní aplikace a hlasového ovládání.

Proscenic M7 Pro proscenic m7 pro smart dust station 520x520x

Zařízení tedy bylo vyrobeno pro dvě činnosti – suché a mokré čištění. Suchá nádoba pojme 470 ml objemu prachu a nečistot, vody se do vysavače vejde 300 ml. Vysavač má k dispozici 12 různých senzorů. Máme tu senzor proti kolizím, senzor, který zabraňuje pádům, snímač odpružení a také LiDAR senzor pro to nejlepší snímání prostoru. Sací výkon vysavače je taktéž skvělý. Má totiž sílu 2 700Pa. Čistit dokáže v jednom kuse 3-7 hodin, což je opravdu skvělá a velmi nadstandartní výdrž.

V čem ale spočívá zásadní výhoda oproti ostatním vysavačům? Proscenic M7 Pro totiž disponuje sonickým systémem mopování, vaše podlaha tak bude perfektně čistá. Poradí si skvěle i s kobercem, který taktéž dokáže skvěle vyčistit. Vysavač umí vyslat až 3 000 sonických vibrací za minutu, čistota je tak zaručena.

Proscenic M7 Pro můžete za běžných okolností zakoupit za 11 136 Kč. Pokud ale využijete slevový kód PROSM7PRO, zaplatíte tak pouze 5 274 Kč. Třeba na Alze jej koupíte za 9 999 Kč, takže rozdíl je více než znatelný. Nemusíte se bát ani dlouhého doručení, nebo dodatečných poplatků. Můžete vybrat expedici z českého skladu, vysavač tak budete mít doma během 1-2 pracovnách dní. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Jakub Peths

20. 8. 2021, 18:53

chybí tady zásadní informace a to kde, to lze koupit. :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat