Oppo připravuje mobilní přírůstek s čipem Dimensity 810

Oppo připravuje mobilní přírůstek s čipem Dimensity 810
2021-08-17T06:30:22+02:00
• 17. 8. 2021

Zdroj: Justdial.com

Uběhlo pouze pár dnů od oficiálního představení dvojice čipů Dimensity 810 a Dimensity 920 od MediaTeku a začínají se postupně rojit spekulace kolem prvních zařízení, které výrobci hodlají brzy nabídnout v ostrém provozu. Podle nejnovějších spekulací po společnosti Realme údajně připravuje nový telefon s procesorem Dimensity 810 také čínské Oppo.

Podpoří střední třídu

Pod zatím neupřesněným názvem telefonu lze očekávat nasazení 6,5palcového LCD displeje s 90Hz obnovovací frekvencí a FullHD+ rozlišením. Hardwarovou část by měla zastoupit zmíněná čipová sada Dimensity 810, ke které se váže podpora sítí 5. generace. Následovat ji zřejmě bude 6/8GB operační paměť RAM vedle 128/256GB interního úložiště. Celkovou výdrž odřídí 5 000mAh článek baterie s technologií rychlého 18W nabíjení.

oppo a16s 1402x736x

Oppo A16s; Zdroj: Oppo

Zatímco vpředu má čekat 16megapixelová selfie kamerka S5K3P9 od Samsungu, tak záda ponesou hlavní 48MPx snímač GM1 od Samsungu, 8MPx ultra-široký senzor Hi846 od firmy Hynix a 2MPx makro objektiv. Boční snímač otisků prstů bude tentokrát umístěn v boční části konstrukce, která by navíc měla odolat při zvýšené prašnosti a stříkající vodě. Nakonec spekulace uzavírá zřejmě nízká prodejní cena. Bližší podrobnosti mohou přinést už nejbližší dny či týdny.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat