Motorola chystá model „Saipan“, finální název bude matoucí aktualizováno

Motorola chystá model „Saipan“, finální název bude matoucí [aktualizováno]
2021-08-21T16:30:22+02:00
• 21. 8. 2021

Zdroj: Evan Blass

Aktualizováno 21. 8.

Další novinka od Motoroly se postupně poodhaluje skrze nejrůznější úniky. Výsledky benchmarku, které byly zřejmě provedeny na mobilu, potvrzují dřívější spekulace o použití procesoru Dimensity 700 od Mediateku. Navíc se dozvídáme, že samotný displej má mít 6,5 palců a nabídne HD+ rozlišení. Vzhledem ke kapacitě baterie 4700 mAh by mohl smartphone nabídnout dobrou výdrž na jedno nabití. Pro focení selfie snímků má posloužit 13MPx kamera a na zadní straně bude 48MPx foťák. Nebude chybět NFC nebo 3.5mm jack, který se stále drží v nižších cenových hladinách. Čtečka otisků prstů nebude v logu firmy na zádech, našla si místo na boku zařízení.

Původní článek 17. 8.

Motorola má zřejmě napilno v poslední době. Sotva byl uveden model G60, tak zde máme G60s s rychlejším nabíjením. V tomto roce byl představen také smartphone Moto G50 5G a v dohledné době se dočkáme mobilu, který kupodivu ponese označení také Moto G50 5G, aspoň soudě dle věrohodných zdrojů.

Motorola představila Moto G60s s 50W nabíjením a míří do Česka [aktualizováno]

Saipan

Mobil nese kódové označení „Saipan“ a dle Evana Blasse půjde na trh pod názvem Moto G50 5G. Můžeme jen odhadovat, že novinka bude k dispozici jen na některých trzích, případně dostane ještě druhý název, možná Moto G50s 5G. Podobnost názvu nebude jediná. Saipan bude mít stejnou fotografickou výbavu jako původní G50. To samé platí i o displeji, ale není jasné, jestli také dostane 90Hz obnovovací frekvenci.

E87QQUjXMAE1pLq 1000x1000x E87QQUlXIAcginq 1000x1000x

Zdroj: Evan Blass

Baterie mobilu bude ale menší. Nabízet se bude kapacita 4700 mAh. Procesor tentokrát nebude Snapdragon 480. Motorola má použít Dimensity 700 od Mediateku, který bude mít k dispozici 4 GB operační paměti. Pro data poslouží 64GB úložiště. Kromě rozdílů ve specifikacích si jde také všimnout jiného designu zadní strany, tedy rozložení foťáků.

Snad společnost zvolí jiný název pro tento mobil, jelikož používání jednoho označení pro rozdílné mobily ve stejném období může být značně matoucí.

Zdroje: pricebaba.com, gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat