HTC A100 bude levný tablet spadající až do střední třídy

HTC A100 bude levný tablet spadající až do střední třídy
2021-08-05T19:18:49+02:00
• 6. 8. 2021

Zdroj: PhoneArena

HTC se stále může potápět v horké vodě kvůli špatnému řízení obchodní divize se smartphony, i přesto to vypadá, že se věci zlepšují. Ještě důležitější je, že tchajwanská společnost je připravena uvést na trh další zařízení se systémem Android, konkrétně HTC A100. 

HTC A100

Pravděpodobně si říkáte, že půjde o další smartphone. Nemáte pravdu, protože se má jednat o levný tablet spadající do nižší až střední třídy. S touto informací přišel indický leaker @yabhishekhd a uvedl, že HTC A100 rozhodně nebude lákavým zařízením z hlediska hardwaru. Specifikace lze ale přehlédnout, když hovoříme o tabletu s cenou nepřesahující 200 dolarů (cca 4 288 Kč). 

HTC A100

Zdroj: PhoneArena

HTC A100 by měl být poháněn procesorem Spreadtrum T618. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se údajně postará operační paměť s kapacitou 8 GB a pro soukromá data bude připraveno 128GB vnitřní úložiště (v prodeji bude i varianta s 256 GB). Tablet má přijít s 10,1palcovým FHD displejem, duálním fotoaparátem (13 MPx + 2 MPx) a masivní 7 000mAh baterií. 

Tablet pak bude pracovat s operačním systémem Android 11 a cena se bude pohybovat do 200 dolarů. Kdy ale tablet dorazí, není jisté. Navíc se nejedná o jediné zařízení, které HTC připravuje. Letos se máme dočkat ještě 5G smartphonů.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat