Honor Magic 3 nabídne pět zadních fotoaparátů

Honor Magic 3 nabídne pět zadních fotoaparátů
2021-08-05T19:18:40+02:00
• 6. 8. 2021

Zdroj: GSMArena

Už 12. sprna letošního roku lze očekávat příchod nového kousku pod názvem Honor Magic 3. Dokonce samotný generální ředitel společnosti sdílel částečný design telefonu. Konkrétně George Zhao měl předvádět schopnosti AI telefonu, které bude Magic 3 schopen nabídnout. Dokonce bude k dispozici až pět zadních fotoaparátů v M-formaci. 

Honor Magic 3

Zachycený telefon na obrázku níže je logicky schován v předvýrobním pouzdře, takže cílem bylo skrýt design telefonu. Stále ale vidíme pět kruhů pro fotoaparáty, mikrofon pro audio zoom, duální LED blesk (dole a nahoře).

Honor Magic 3

Zdroj: GSMArena 

Telefon se objevil také v pětiminutovém videu, které samotný Honor zveřejnil na čínské sociální síti Weibo. Jednou z novou funkcí telefonu bude tišší vyzvánění, které se aktivuje v případě, že se uživatel dívá na displej. To by mohlo být užitečné v situacích, kdy je vyžadována větší míra soukromí. 

Honor Magic 3 bude také prvním smartphonem, který nabídne Snapdragon 888 Plus. Co se fotoaparátů týká, měli bychom očekávat kombinaci 50 MPx + 3x 64 Mpx + ToF snímač nebo 2 MPx snímač hloubky. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat