Elektrokolo ELEGLIDE můžete pořídit za sníženou cenu! sponzorovaný článek

Elektrokolo ELEGLIDE můžete pořídit za sníženou cenu! [sponzorovaný článek]
2021-08-06T13:29:17+02:00
• 6. 8. 2021

Elektrokola získávají čím dál více na popularitě a obchod GeekBuying si toho je vědom a tak si pro vás přichystal slevovou akci na elektrokola značky ELEGLIDE.

Elektrokolo v akci

Na kole od ELEGLIDE si můžete uhánět rychlostí až 25 km/h, a to až do vzdálenosti 50 km na motor, nebo až 100 km při asistenci šlapáním. Elektrokola navíc mají skvělou možnost jednoduchého poskládání, takže jsou v nedostupných zákoutích snadno přenositelná. Díky výkonu 250 wattů jsou tak vhodné i pro náročnější.

Elektrokolo

Váha 23 kilogramů je pouze o něco málo těžší než vaše klasické kolo. Navíc se nemusíte bát ani o svoji bezpečnost, protože obě mají duální brzdící systém, který z plné rychlosti zastaví plně do čtyř metrů. O brždění se starají dvě kotoučové brzdy, kdy každá je umístěna na jednom kole. Velkou výhodou je také odpružení celého rámu kola, nějaký výmol či menší díra vás tak nerozhodí. V prodeji jsou aktuálně tři varianty a na všechny má Geekbuying slevu.

  1. Elektrokolo ELEGLIDE M1 PLUS zakoupíte za 19 805 Kč. Můžete navíc objednávat z evropského skladu s dopravou zdarma rychlým doručením. Kupujte ZDE.
  2. Elektrokolo ELEGLIDE M1 zakoupíte za 15 844 Kč. Můžete navíc objednávat z evropského skladu s dopravou zdarma rychlým doručením. Kupujte ZDE.
  3. Elektrokolo ELEGLIDE F1 zakoupíte za 18 485 Kč. Můžete navíc objednávat z evropského skladu s dopravou zdarma rychlým doručením. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat