Chystaný Mi Pad 5 od Xiaomi s podporou stylusu bude představen již 10. srpna

Chystaný Mi Pad 5 od Xiaomi s podporou stylusu bude představen již 10. srpna
2021-08-09T19:30:12+02:00
• 9. 8. 2021

Zdroj: Dotekománie

O chystaném tabletu společnosti Xiaomi Mi Pad 5 postupně unikalo více a více informací a nyní datum jeho oficiálního představení oznámil sám výrobce. Novinky se máme dočkat již 10. srpna a dle zveřejněno plakátu se můžeme těšit také na podporu dotykového pera.

Xiaomi Mi Pad 5 již za rohem

Ačkoliv nám toho obrázek neukazuje mnoho, lze z ní vyvodit alespoň část konstrukce zařízení. Na první pohled jdou vidět ploché rámečky displeje, při bližším zkoumání zajme také plastový předěl pro antény, což zřejmě značí kovovou konstrukci a LTE/5G konektivitu. Co se týká displeje, ten má být u všech třech variant, tedy Mi Pad, Mi Pad 5 Lite a Mi Pad 5 Pro, stejný. Těšit bychom se tedy měli na 10,9 palcový LCD panel se 120Hz obnovovací frekvencí a 240Hz dotykovou odezvou. Podpora stylusu by pak měla být samozřejmostí u všech variant, jak naznačuje plakát.

gsmarena 001 375x500x

Zdroj: GSMArena

Pohonnou jednotkou má být Snapdragon 870 pro varianty Mi Pad 5 a Mi Pad 5 Pro, levnější Mi Pad 5 má potom dostat Snapdragon 860. Již dříve uniklé obrázky také ukazují modul fotoaparátu podobný tomu z Xiaomi Mi 11, jednotlivé foťáky však zatím neznáme.

Společně s představením tabletů Mi Pad 5 bychom se měli dočkat také jednoho z top modelů Mi Mix 4, více se dozvíme na samotné konferenci 10. srpna.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat