Bose week na smarty.cz. Využijte 20% slevu na skvělé reproduktory sponzorovaný článek

Bose week na smarty.cz. Využijte 20% slevu na skvělé reproduktory [sponzorovaný článek]
2021-08-02T15:54:21+02:00
• 2. 8. 2021

Značka Bose je známá pro mistrovskou práci na svých reproduktorech i sluchátkách. Každý hudební nadšenec ocení skvělý zvuk i kvalitní zpracování. V obchodě Smarty si můžete vybrat svůj nový reproduktor nebo sluchátka a využít jedinečné slevy 20 %. Stačí použít kód HUDBA20. 20% akce však platí jen do 8.8.2021.

Bose SoundLink Revolve

Konkrétně model Revolve disponuje skvělým 360stpuňovým zvukem. Taktéž nabízí ochranu proti vodě s certifikací IPX4. Baterie na jedno nabití v tomto případě vydrží skvělých 12 hodin, což je na tak silný výkon skvělé číslo. Akumulátor pak dobijete jednoduše pomocí micro USB konektorem. Svou velikostí a váhou 660 gramů se stává skvělým společníkem ven, domů i do kanceláře. 

33 1896x1200x 11 2 1920x936xBose week

Hlavní chloubou reproduktoru je samozřejmě atraktivní 360stupňový zvuk. Pokud jej tedy umístíte doprostřed místnosti, v každém koutu bytu bude slyšet stejně kvalitní zvuk. Akustická kvalita je naprosto úžasná, neboť zařízení dokáže nasimulovat zvuk domácího kina. Uvnitř konstrukce jsou umístěny high-end technologie, včetně vysoce účinného převodníku, duálních pasivních radiátorů a všesměrových akustických deflektorů. 

Pokud vás tento reproduktor zaujal, můžete si jej zakoupit v obchodě smarty.cz za 7 990 Kč. Při nákupu zadejte kód HUDBA20 a získáte 20% slevu. Kupujte ZDE

Bose Soundlink Micro

Bezdrátový reproduktor Bose SoundLink Micro disponující vynikající kvalitou zvuku, zvýšenou odolností, certifikací IPX7 zajišťující vodotěsnost a praktickým poutkem. Vytvořte si perfektní atmosféru při jakékoliv činnosti a poslouchejte oblíbenou hudbu na místě i za jízdy. 

Na zadní části reproduktoru naleznete praktické gumové poutko, díky kterému můžete SoundLink Micro připevnit téměř kamkoliv. Neklouzavý materiál zajistí pevné a stabilní udržení za poutko batohu, stejně jako na řídítkách u kola. Pokud pořádáte menší zahradní párty, stačí reproduktor umístit do vyšších míst a ozvučit tak celý prostor. Poutko je velice odolné a reproduktoru zajistí stabilní udržení poprvé i po tisící.

micro 2 800x449x 11 1280x637x

Jeho silná stránka je nejen špičkový zvuk ale především odolnost. Disponuje totiž certifikací IPX7, jenž mu zaručuje zvýšenou odolnost proti vodě. Pokud vás překvapí déšť, reproduktor spadne do bazénu nebo dostane sprchu, není nutné panikařit. Byl testován na všechny druhy situací a je perfektně připraven na případné nehody. Silikonový obal je navíc odolný proti menším nárazům, poškrábání a prasklinám.

Pokud vás tento reproduktor zaujal, můžete si jej zakoupit v obchodě smarty.cz za 2 790 Kč. Při nákupu zadejte kód HUDBA20 a získáte 20% slevu. Kupujte ZDE

Bose SoundLink Color II

Malý a elegentní bezdrátový reproduktor s perfektním zvukem Bose. Díky voděodolnosti je skvělým společníkem na cesty a k vodě.

Reproduktor je malý a lehký (váží pouze 0,54 kg) a díky tomu se jednoduše přenáší. Spolehnout se můžete i na stabilní připojení přes bluetooth. To navíc nabízí i možnost konferenčních hovorů, které jsou možné díky integrovanému mikrofonu. Jistotou je samozřejmě i skvělý zvuk Bose, na který jsme si u této značky již zvykli. Na jedno nabití navíc reproduktor vydrží hrát až 8 hodin.

micro 3 800x449x Bose week

Pokud vás tento reproduktor zaujal, můžete si jej zakoupit v obchodě smarty.cz za 3 090 Kč. Při nákupu zadejte kód HUDBA20 a získáte 20% slevu. Kupujte ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat