Apple Music pro Android dostává Spatial Audio a bezztrátový stream

Apple Music pro Android dostává Spatial Audio a bezztrátový stream
2021-07-26T18:00:56+02:00
• 26. 7. 2021

Zdroj: TheVerge

Společnost Apple nedávno aktualizovala svou aplikaci Apple Music pro Android. Ovšem vynechala několik nových funkcí, na které řada uživatelů čekala. Například nebyla k dispozici podpora bezztrátového streamovaného zvuku, a dokonce ani Spatial Audio. Zahraniční server Engadget přišel s novou informací, že technologický gigant začal pomalu zavádět nové vysoce kvalitní možnosti streamování hudby, ačkoliv nejsou v poznámkách k vydání aplikace zmíněny. 

Apple Music

Společnost poprvé oznámila, že tyto možnosti streamování zpřístupní předplatitelům bez dalších poplatků již v květnu letošního roku. V podstatě díky těmto novinkám budete mít kvalitní zvuk jako u Tidal HiFi nebo Amazon Music HD. Apple uživatelé se těchto novinek dočkali už v červnu, ale jsou omezeny na určitá alba. Apple přislíbil, že umožní snadné vyhledání obsahu Dolby Atmos pomocí seznamů skladeb a speciálních odznaků, a uvedl, že bezeztrátové streamování nakonec přijde do celého katalogu se 75 mil. skladeb.

Apple Music

Zdroj: Engadget

Abyste si mohli tyto nové pohlcující zážitky z poslechu užít, budete muset použít kompatibilní reproduktory nebo sluchátka. AirPods a Beats s čipem H1 nebo W1, stejně jako reproduktory nejnovějších iPhonů, iPadů a Maců, budou s prostorovým zvukem Dolby pracovat. Bezztrátový zvuk mezitím vyžaduje kabelové připojení a nebude fungovat s bezdrátovými zvukovými zařízeními.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat