watchOS 8 – více zdraví, více pohybu, více všeho

watchOS 8 – více zdraví, více pohybu, více všeho
2021-06-07T20:23:46+02:00
• 7. 6. 2021

Zdroj: WWDC

Apple samozřejmě na letošním WWDC nezapomněl ani na operační systém watchOS, který nosíte na svém zápěstí. I v tomto případě došlo na několik zajímavých změn, na které rozhodně nemůžeme zapomenout. Přinášíme vám detailní pohled na veškeré novinky v rámci watchOS, které byly na WWDC představeny.

watchOS 8 s drobnými změnami

Na WWDC byla řeč o aplikaci Breathe, v češtině Dýchání. Ta byla vylepšena o nové možnosti, jak mít dozor nad zklidnění mysli. Aplikace také dostala nový název Mindfulness. K dispozici jsou samozřejmě také nové animace. Demonstrovány byly ale také další typy cvičení. Apple Watch, respektive operační systém watchOS 8 se naučil zaznamenávat další sporty. Konkrétně jsme se dočkali tai chi pro meditaci nebo pilates. Služba Fitness+ přináší novou sérii cvičení s Jeanette Jenkins.

watchOS 8 Screenshot 215 570x747x Screenshot 214 553x760x

Zdroj: WWDC

Drobnou změnu ocení příznivci ciferníků, protože si nově budete moci nastavit ty nejlepší portréty na jejich pozadí. Uživatelé také budou moci snadněji sdílet fotografie přímo z Apple Watch. I práce s textem pomocí funkce Scribble bude o něco příjemnější.

Screenshot 220 1377x771x  Screenshot 222 1388x776x Screenshot 223 1388x773x

Zdroj: WWDC

Na výše uvedených snímcích si můžete všimnout nového sdílení fotografií ve Zprávách a v Mailu. K dispozici jsou také úpravy textu pomocí Scribble, přidávání emoji, nebo používání korunky k umístění kurzoru.

Zdroj: WWDC 2021

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat