Roborock H7 je nový ruční vysavač, nepropásněte akční cenu! sponzorovaný článek

Roborock H7 je nový ruční vysavač, nepropásněte akční cenu! [sponzorovaný článek]
2021-06-02T15:27:29+02:00
• 2. 6. 2021

Velmi rozrostlou společnost Xiaomi je možno znát hlavně díky skvělým mobilním telefonům, které většinou v dané cenové kategorii nemají konkurenci. A poněvadž je společnost velmi rozrostlá, tak nenabízí již pouze mobilní zařízení, tablety apod., ale vydala se dalšími směry. Od Xiaomi je možno zakoupit sluchátka, dokonce chytrá světla a elektrické koloběžky. Dnes se však podíváme na skvělého domácího pomocníka, který je opravdu užitečný a neměl by chybět v žádné moderní domácnosti.

Roborock H7 aneb kouzelník pro vaši domácnost

Na trhu již existuje spousta malých vysavačů, které vám ušetří práci. Ne všechny jsou ale tak chytré, jako ten, který si dnes představíme. Jedná se o jeden z nejlepších chytrých vysavačů na trhu za nejnižší cenu. Tento vysavače si nyní můžete dokonce pořídit se slevou na e-shopu Geekbuying.

Zahraniční server Geekbuying nabízí hned několik nejlepších chytrých vysavačů od Xiaomi, a to za nejnižší cenu. My vám doporučujeme zlatou střední cestu, za kterou zaplatíte nejen nízký peníz, ale také dostanete nadprůměrnou kvalitu.

Roborock H7 usojpg 1000x563x Roborock H7 paredjpg 1000x482x

Ruční vysavač od společnosti Xiaomi nabízí hned několik funkcí. Jednou z nich je například jak schopnost vysávat, tak vytírat podlahu. Můžete si tedy být jisti, že váš domov, nebo alespoň podlaha ve vašem domově, tak bude dokonale čistá. Se svým vysokým sacím výkonem až 420W je také schopný uklidit veškerý prach a jiné nečistoty, které se na podlaze nacházejí.

Originální Roborock H7 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekbuying bude po dobu prvního týdne jen za 10 147 Kč. Že to stále není dost dobré? Pokud zadáte náš kupón ROBOROCKH7, zaplatíte jen 9 410 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat