Huawei plánuje 5G přírůstek Maimang 10 SE

Huawei plánuje 5G přírůstek Maimang 10 SE
2021-06-26T15:00:10+02:00
• 26. 6. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Produktovou řadu s názvem Maimang u společnosti Huawei, která je mimochodem exkluzivně dostupná pouze na domácí půdě, zanedlouho doplní jedna levná novinka. Chystané zařízení ponese název Maimang 10 SE a mělo by se stát velkou konkurencí pro OnePlus Nord N200 nebo Moto G Stylus od Motoroly. Volný prostor opět dostane poměrně nový procesor z dílny Qualcommu.

5G pro masy

V přední části lze údajně vyhlížet 6,5palcový displej s 60Hz obnovovací frekvencí a „Waterdrop“ výřez obohacený o obyčejnou 8megapixelovou kamerku pro selfie snímky. Po stránce hardwarové výbavy je známa jen čipová sada Snapdragon 480 vybavená osmi jádry pod kapotou. Do seznamu bez pochyb zavítá minimálně 3GB operační paměť RAM po boku 32GB úložiště na uživatelská data.

Samotná záda chtějí osadit třemi fotoaparáty ve složení hlavní 13MPx + hloubkový 2MPx + 2MPx makro objektiv. Šťávu bude zařízení dodávat článek baterie s kapacitou 5 000 mAh, u něhož se velkým benefitem stane rychlé 22,5W nabíjení, protože většina konkurence dodává základní 10W nabíjení. Dále spekulace například hovoří i o režimu e-book, který razantně prodlouží výdrž během čtení knih. Nejbližší týdny či měsíce přinesou přesnější informace kolem konečné ceny a dostupnosti.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat