Panasonic přinesl odolný tablet Toughbook S1

Panasonic přinesl odolný tablet Toughbook S1
2021-05-21T19:30:37+02:00
• 21. 5. 2021

Zdroj: Panasonic

Společnost Panasonic se sídlem v Japonsku nepatří zrovna mezi tradiční výrobce chytrých zařízení a spíše než pro všední uživatele přináší hlavně novinky do korporátního prostředí. Dalším přírůstkem je zcela nový tablet s názvem Toughbook S1, který sice nevynikne nadstandardní výbavou, ale překvapí třeba vynikající výdrží nebo konstrukcí odolnou před nešetrným zacházením.

Vydrží toho hodně

Na úvod rozhodně musíme zmínit prodejní cenu, která začíná od těžko dosažitelné hranice 2 500 dolarů (tj. cca 52 115 Kč) pro běžné spotřebitele. Dále ze základních prvků výbavy už můžeme vyzdvihnout 7palcový displej s HD rozlišením, procesor Snapdragon 660 od Qualcommu, 4GB paměť RAM, rozšiřitelné 64GB interní úložiště, přední 5MPx kamerku, zadní 13MPx fotoaparát nebo vyměnitelnou 5580mAh baterii zajišťující až 14hodinovou výdrž.

Panasonic TOUGHBOOK S1 3 2432x1823x

Zdroj: Panasonic

Mnohem zajímavějšími prvky je čtečka čárových kódů, USB-C či USB-A port. Certifikace odolnosti IP65, IP67, MIL-STD-810H zaručují výjimečnou odolnost. Zatímco patentovaný režim deště doslova ignoruje kapky dopadající na displej při ovládání, tak režim rukavice zvyšuje citlivost panelu a dovoluje ovládání s nasazenými rukavicemi. Výbavu podtrhuje technologie NFC, podpora datové SIM karty a systém Android s přislíbenou aktualizací na nejnovější Android 12.

Panasonic TOUGHBOOK S1 2 467x350x Panasonic TOUGHBOOK S1 1 467x350x

Zdroj: Panasonic

Zdroj: business.panasonic.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat