Coolpad Cool 20 známe oficiálně

Coolpad Cool 20 známe oficiálně
2021-05-29T22:20:48+02:00
• 30. 5. 2021

Zdroj: Samacharnama.com

Takřka přesně po roční odmlce oficiálně přichází model Cool 20, který v prodeji vystřídá předchozí generaci s názvem Cool 10. Právě tu čínská společnost Coolpad přinesla začátkem června loňského roku a na první pohled si dnešní zařízení prošlo menší modernizací. Ovšem konečná prodejní cena zůstala stále u velmi přijatelné hranice.

Zapadne do průměru

Přední panel disponuje 6,52palcovým LCD displejem s HD+ rozlišením a výřez ve tvaru padající kapky zabírá 5megapixelová selfie kamerka. O hlavní výkon se stará čipová sada Helio G80 od MediaTeku, 4/6GB operační paměť RAM nebo 64/128GB uživatelské úložiště. Vše bude řídit 4 500mAh článek baterie, kterému dodáte další šťávu přes vstup pro USB-C kabel. Vzadu určitě nepřehlédnete hlavní 48megapixelový senzor fotoaparátu či LED blesk na přisvětlení záznamů.

Cool 20 2 1080x1080x

Zdroj: Samacharnama.com

Dále výrobce sice udává konstrukci odolnou vůči stříkající vodě, ale přesná certifikace není bohužel zatím známa. Samozřejmostí je 3,5mm jack pro připojení sluchátek a operační systém Android 11 skrytý pod vlastním rozhraním CoolOS. Nakonec první prodejci mají od 1. června nabízet tři různé barvy (bílá, černá, modrá) za cenu od 2 286 do 3 594 Kč dle zvolené verze.

Cool 20 3 1200x709x

Zdroj: Samacharnama.com

Zdroje: gizmochina.com, samacharnama.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat