ZTE přichází s Watch GT a LiveBuds SE

ZTE přichází s Watch GT a LiveBuds SE
2021-04-01T22:34:28+02:00
• 2. 4. 2021

Zdroj: ZTE

Čínská společnost ZTE má úspěšně za sebou tiskovou konferenci, kde hlavní slovo patřilo nové modelové řadě S30. Kromě toho spatřily světlo světa také chytré hodinky s názvem Watch GT a bezdrátová sluchátka nesoucí označení LiveBuds SE. Výrobce rovnou zahájil jejich oficiální prodej, což nám zároveň přibližuje konečnou prodejní cenu. Obě novinky zapadnou mezi cenově dostupná zařízení.

Nečekejte zázraky

ZTE Watch GT disponují 1,39palcovým AMOLED displejem s 2.5D zakřivením, který je vsazen do kulatého pouzdra z hliníkové slitiny. Přesnou kapacitu baterie sice neznáme, ale podle způsobu využívání jsou schopny vydržet v rozmezí 15 až 23 dnů. Snímač tepové frekvence uvnitř doprovází GPS modul.

ZTE Watch GT 5 750x438x

Zdroj: ZTE

Dále nechybí ani zvýšená odolnost díky získané certifikaci 5ATM či možnost změření okysličení krve. Vlastní systém v sobě ukrývá všechny základní funkce, přičemž nejvíce vyčnívá 16 sportovních režimů. Zájemci mohou vybírat z 5 různých druhů barev řemínku a cenovka po přepočtu vychází jen na 2 031 Kč.

ZTE Watch GT 4 1620x1080x ZTE Watch GT 3 1620x1080x

Zdroj: ZTE

Sluchátka LiveBuds SE za cenu okolo 505 Kč budou vynikat funkcí redukce šumu během telefonování, 7denní výdrží a odolností IPX4, která je ochrání před deštěm nebo agresivním potem. Prodejci mají nabízet dvě barevné verze – bílá, černá.

ZTE Watch GT 2 690x288x

Zdroj: ZTE

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat