Montblanc Summit Lite zklamou cenou i výbavou

Montblanc Summit Lite zklamou cenou i výbavou
2021-04-26T09:30:46+02:00
• 26. 4. 2021

Zdroj: Montblanc

Firma Montblanc původem z Německa patří mezi výrobce luxusních doplňků a jejich nejnovější chytré hodinky s názvem Summit Lite nejsou rozhodně určeny pro technologické nadšence. Za více než nadstandardní cenu získáte sice designově povedený kousek na své zápěstí, ale po stránce hardwarové výbavy mu poměrně dost ujíždí vlak ve všech směrech.

Body do módních tabulek

Pouzdro vyrobené z nerezové oceli a recyklovaného hliníku vyplňuje 1,19palcový AMOLED displej s rozlišením 390 x 390 pixelů, které chrání odolné sklíčko Gorilla Glass od Corningu. Následně otočnou korunku v boční části doprovází dvě tlačítka. Konstrukce získala certifikaci vodotěsnosti 5ATM nebo možnost vyměnit 22mm řemínek za jiný. Přesná výdrž není známa, ale 400mAh baterie nepodá nijak oslnivý výkon.

Montblanc Summit Lite 1 1346x1342x Montblanc Summit Lite 2 1350x1350x

Zdroj: Montblanc

Do vnitřní části se dostala 1GB paměť RAM, 8GB úložiště či přes 2 roky starý procesor Snapdragon Wear 3100 od Qualcommu. Softwarové rozhraní Wear OS přináší alespoň ve spojení s přítomnou NFC technologií podporu Google Pay. Mezi další nevýhody jednoznačně patří absence GPS modulu. Do oficiálního prodeje míří za velmi odvážnou cenu od 860 dolarů (tj. cca 18 357 Kč). Na výběr jsou dvě barevné verze (černá, stříbrná) a dva různé druhy řemínků (látkový, gumový).

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat