Mobvoi uvolní hodinky TicWatch GTH do celosvětového prodeje

Mobvoi uvolní hodinky TicWatch GTH do celosvětového prodeje
2021-04-12T16:30:15+02:00
• 12. 4. 2021

Zdroj: Mobvoi

Pouhé 3 měsíce od uvedení v Čině zamíří chytré hodinky TicWatch GTH od čínské společnosti Mobvoi na celosvětový trh. Podle zpráv z oficiálního Twitter účtu by k tomu mohlo dojít v nejbližších dnech. Přestože zařízení nepatří mezi ty nejlépe vybavené, tak vše je opodstatněno velmi přijatelnou cenovkou, která u většiny zájemců bude hrát hlavní roli při rozhodování.

Zdraví hraje prim

Čtvercové pouzdro vyrobené z neznámé slitiny kovu vyplňuje 1,55palcový displej s rozlišením 360 x 320 pixelů a 2.5D zakřivené sklíčko, jehož speciální povlak zajišťuje zvýšenou odolnost proti poškození a ulpívání otisků prstů. Baterie o velikosti 260 mAh vydrží v provozu 7 až 10 dní. Každopádně samotné dobití trvá pouhé 2 hodiny. Uživatele jistě v základu potěší alespoň 14 sportovních režimů.

Mobvoi TicWatch GTH 1 841x746x Mobvoi TicWatch GTH 3 841x689x

Zdroj: Gizmochina.com

Velkým lákadlem budou funkce, jako je sledování tělesné teploty, saturace kyslíku v krvi, tepové frekvence, rychlosti dýchání, a to vše v nepřetržitém režimu 24 hodin. Komunikaci zaštiťuje funkce Bluetooth 5.0. Mezi ostatní prvky výbavy ještě patří odolnost vůči vodě do hloubky 50 metrů, sledování spánkové aktivity nebo pár ciferníků včetně možnosti vytvoření vlastního z fotografie. Prodejci mají prodávat pouze jednu černou variantu za cenu do 60 dolarů (tj. cca 1 300 Kč).

Mobvoi TicWatch GTH 2 695x475x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat