Cardlax Earbuds Washer řeší hygienu u sluchátek

Cardlax Earbuds Washer řeší hygienu u sluchátek
2021-04-13T13:45:57+02:00
• 12. 4. 2021

Zdroj: Kickstarter

Na trhu naleznete nepřeberné množství příslušenství pro chytrá zařízení, která můžete označit jen za jedno z dalších. Ovšem společnost Cardlax našla pomyslnou díru v portfoliu výrobců a vymyslela doslova myčku pro bezdrátová sluchátka. Celý projekt dokonce dokázal s velkým předstihem nasbírat dostatek přispěvatelů přes crowdfundingový portál Kickstarter.

Konec složitému čištění

Stačí pouhých pár minut a bezdrátovým sluchátkům vrátíte původní lesk, jako byste je poprvé použili. Velmi kompaktní krabička v sobě ukrývá měkký rotující kartáč v podobě houbičky, která šetrně sluchátka zbaví nečistot ze všech hůře i lépe dostupných míst. Přestože producent klade důraz přímo na sluchátka AirPods od kalifornského Applu, tak celková kompatibilita je zaručena u 99 % sluchátek od jiných výrobců.

Cardlax Earbuds Washer 1 680x677x

Zdroj: Kickstarter

Americký Cardlax se nebojí dodat, že po dokončení čištění budete rovnou ohromení čistotou. Kromě prezentace výrobku přes vlastní YouTube kanál, kde přehledně prezentují celý význam zařízení, tak o mnohém vypovídá výše zmiňovaná kampaň. Ta v tento okamžik přeplnila vytyčenou hranici o více než 1 000 %. Úplným závěrem lze dodat, že stačí investovat jenom 33 dolarů (tj. cca 721 Kč) a v červnu můžete očekávat svůj balíček s touto povedenou vychytávkou.

Zdroje: gizmochina.com, kickstarter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat