Cubot brzy vydá průlomový odolný model KingKong 5 Pro, který nabízí 3–5denní výdrž baterie sponzorovaný článek

Cubot brzy vydá průlomový odolný model KingKong 5 Pro, který nabízí 3–5denní výdrž baterie [sponzorovaný článek]
2021-03-12T08:06:33+02:00
• 12. 3. 2021

Společnost Cubot se v tomto roce 2021 vrací s průlomovým smartphonem. Smartphony řady Cubot KingKong byly vždy velmi oblíbené mezi uživateli. Tentokrát se chystá představení nového modelu KingKong 5 Pro s mnoha zajímavými funkcemi. Společnost Cubot tím zahájí novou kapitolu a uvedení do roku 2021.  Tato kapitola právě začíná tímto zcela novým smartphonem KingKong 5 Pro.

KingKong 5 Pro nabídne 8000mAh baterii

Nový model nabízí revoluční změnu v baterii a kvalitě. KingKong 5 Pro má 8000 mAh baterii, duální hlasité stereo reproduktory a mnoho dalších funkcí. Pojďme se na to podívat.

KK 5 Pro 3 6016x4016x KK 5 Pro 10 6016x4016x

Jelikož se smartphone stal nepostradatelnou součástí našeho života, je jeho baterie jednou z nejdůležitějších částí, která ho udržuje na živu. KingKong 5 Pro je dodáván s 8000 mAh vysokokapacitní baterií, která mu umožní fungovat 3-5 dní na jedno plné nabití. Díky této obrovské baterii můžete bez přerušení dělat více online, streamovat delší videa a mluvit jak dlouho chcete.

Kromě baterie jsou dalším vrcholem výbavy integrované duální reproduktory. Zvuk KingKong 5 Pro bude tak realističtější, hlasitější, ale ne nepříjemně hlučný. Je to poprvé, co se Cubot snaží tvrdě pracovat na reproduktorech.

KK 5 Pro 2 1500x999x

KingKong 5 Pro je vodotěsný, prachotěsný a odolný proti pádu. Je vybaven 4 GB RAM + 64GB úložištěm, 48MPx zadní kamerou, 25MPx přední kamerou, GPS, NFC s podporou Google Pay a systémem je pak Android 11. KingKong 5 Pro se odliší od běžných smartphonů především z hlediska výdrže baterie, integrovaných duálních reproduktorů a zvýšenou odolností.

Připravovaný model KingKong 5 Pro budete mít šanci získat prostřednictvím obrovské giveaway. Cubot nabízí deseti šťastným uživatelům bezplatné zkušební užívání KingKong 5 Pro. Zainteresovaní mohou přejít na oficiální web a připojit se k giveaway Cubot KingKong 5 Pro.

cubot 855x814x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat