Chystaný iPhone 13 Pro má nabídnout novou matnou černou a nový design fotoaparátu

Chystaný iPhone 13 Pro má nabídnout novou matnou černou a nový design fotoaparátu
2021-03-29T13:35:06+02:00
• 29. 3. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nový iPhone 13 Pro je sice ještě půl roku daleko, přesto se každým týdnem dozvídáme další a další zákulisní informace. Podle nejnovějších informací bude mít nový model menší výřez v displeji, zcela novou matnou černou barvu a nový povrch boků.

iPhone 13 Pro nabídne také menší notch

Menší výřez v displeji má být pouze o něco málo užší, přičemž telefonní reproduktor se posune nad snímače fotoaparátu a FaceID. Design zadní strany má být pozměněný, především v oblasti fotoaparátu. Jednotlivé objektivy již nemají být tak vystouplé.

Namísto „grafitově šedé“ u nynější generace se dočkáme tmavě černé barvy, přičemž záda budou opět matná. Apple údajně experimentoval také s oranžovou s odstínem do bronzové, ale nakonec se této verze prý nedočkáme. Boky pak mají dostat speciální povrch, aby se tak snadno neupatlaly. Portrétní režim bude nově lépe detekovat objekty a plně využije také LiDAR. Opět také slyšíme, že iPhone 13 mini bude, a dokonce má dostat o trochu větší baterii.

iPhone 12 Max 11 5431x3049x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Z předchozích informací již víme, že hlavním tahákem iPhone 13 Pro bude pravděpodobně 120 Hz displej spolu s always-on displejem. Dočkat se máme i TouchID v displeji, které doplní FaceID. Konektor Lighting pak minimálně letos má ještě zůstat. Zvětšit se mají také baterie.

Zdroje: macrumors.com, youtube.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat