Realme Buds Air 2 přinesou aktivní potlačení šumu a nové zvukové efekty

Realme Buds Air 2 přinesou aktivní potlačení šumu a nové zvukové efekty
2021-02-18T20:33:14+02:00
• 19. 2. 2021

Zdroj: gsmarena.com

Realme se snaží na trh přinášet cenově dostupnější alternativu k velmi populárním, ale také podstatně dražším, sluchátkům Apple Air Pods a Air Pods Pro. Sluchátka jsou těm od Applu podobná nejen svým designem, ale také se snaží poskytnout podobné funkce a vlastnosti.

Buds Air 2 s prémiovými funkcemi a designem

Připravované Buds Air 2 míří poměrně vysoko. Nejen že svým designem vycházejí z dražší řady Buds Air Pro, ale přinesou také funkci aktivního potlačení šumu (ANC). Tato funkce dokáže výrazně odhlučnit okolí a tím přináší ještě lepší zážitek z poslechu. Sluchátka by dále měla dostat do vínku nové zvukové režimy Lively, Clear a Bass Boost+.

Mezi výše uvedeným budou sluchátka vybavena režimy General, Transparency, herním režimem vylepšujícím latenci bezdrátově přenášeného zvuku a režimem Volume Enchancer, který poskytne zesílení zvuku v případě, že nebude přehrávaná zvuková stopa dostatečně hlasitá.

gsmarena 002 295x600x

Buds Air 2 budou také vybaveny funkcí detekce usazení sluchátek do uší a funkcí pro automatickou odpověď. Buds Air 2, stejně jako první generace, budou podporovat dotykové ovládání. K tomu ale, jak se zdá, dostávají podporu nového gesta. To umožní na levém i pravém sluchátku zapnutí/vypnutí funkce potlačení šumu. Předchozí generace toto umožňovala pouze na jednom z nich.

gsmarena 001 1 306x600x

Jistě se nabízí také otázka, jak to bude u nových Buds Air 2 s bezdrátovým nabíjením. První generace je podporuje, nicméně například u modelu Buds Air Pro Realme podporu nezahrnulo ve prospěch funkce potlačení šumu. V tuto chvíli není jasné, zdali druhá generace Buds Air bezdrátové nabíjení podporovat bude, ale rozhodně bychom tuto funkci uvítali.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat