Rozšiřte svou chytrou domácnost díky motorizovaným roletám sponzorovaný článek

Rozšiřte svou chytrou domácnost díky motorizovaným roletám [sponzorovaný článek]
2021-01-21T14:30:46+02:00
• 20. 1. 2021

Chytrá domácnost se dnes stává více a více populárnější, mnoho lidí však stále neví, co si pod tímto pojmem představit, nebo jak začít. Pokud vás chytrá domácnost zaujala a chcete si pořídit nějaký kousek pro začátek, pak bude skvělá volba například elektromotorek pro ovládání vašich okenních rolet.

Ovládejte své rolety na dálku

Není nic příjemnějšího, než se probudit do slunného dne. Pokud ale vlastníte obyčejné „hloupé“ žaluzie, musíte okno nejprve odkrýt sami. S motorkem Tuya WiFi M515EGWT však můžete proměnit svá okna v chytrá. Přitom to není vůbec nikterak složité. Stačí vám pouze řetízek na ovládání vašich rolet, motorek Tuya, elektrická zásuvka poblíž a je vše vyřízeno. Nemusíte se bát ani složitého umisťování na zeď, stačí vám motorek pouze ke zdi přilepit, nebo navrtat pomocí hmoždinek. Odpadá také nutnost dokupování různých velikostí pohonných koleček, jelikož v balení se nachází hned 3 a jsou kompatibilní až s 9 druhy řetízků.

ezgif 3 8b47417cef0f 1601x1601x

Podpora Google Asistenta i Amazon Alexa

Pokud již nějaké chytré vybavení domácnosti vlastníte a používáte také chytrého asistenta v podobě Google Asistenta, nebo Alexu od Amazonu, jistě oceníte patřičnou podporu, kterou je motorek opatřen. Můžete si tedy nastavit tzv. rutiny, které obstarají vše sami, ovládat rolety hlasem, nebo pomocí aplikace Tuya. Nemusíte se však bát, ovládat rolety můžete také jednoduše tlačítky přímo na těle motorku. Volba je tedy pouze na vás.

ezgif 3 d95b1bdd4503 1601x1601x

Pokud vás tato nabídka zaujala, chytrý motorek Tuya WiFi M515EGWT může být váš již za 943 Kč ve variantě bez ovladače. Varianta s ovladačem vás pak vyjde na 1 074 Kč. Můžete také objednat z českého skladu, tudíž nehrozí žádná daň ani clo navíc a máte jistotu doručení do 4-10 pracovních dnů. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat