Realme finišuje s hodinkami Watch 2

Realme finišuje s hodinkami Watch 2
2021-01-24T09:30:31+02:00
• 24. 1. 2021

Zdroj: Realme.com

Populární úřad FCC ze Spojených států certifikoval v pořadí druhou generaci chytrých hodinek, kterou společnost Realme oficiálně představí v následujících týdnech. Pod pokličkou nevydržely specifikace základního modelu, k němuž čínský výrobce ještě připojí vylepšenou variantu s přívlastkem Pro. Dnešní model Realme Watch 2 se momentálně skrývá pod kódovým označením RMW2008.

Velký upgrade nečekejte

Hranatou konstrukci okupuje jediné tlačítko umístěné na pravé straně a silikonové řemínky se známým marketingovým sloganem Dare To Leap, které očividně půjdou jednoduše vyměnit za jiné. Barevný TFT displej má mít úhlopříčku 1,4 palce při rozlišení 320 x 320 pixelů. Uvnitř podstatnou část zabere 305mAh baterie. Samotný článek prošel výrazným vylepšením, neboť první generace měla kapacitu pouze 160 mAh.

Realme Watch 2 3 719x404x Realme Watch 2 1426x891x

Zdroj: Gizmochina.com

Z důležitých vlastností můžeme vyzdvihnout snímač tepové frekvence, měřič hladiny kyslíku v krvi (SpO2) či certifikaci IP68 zajišťující zvýšenou odolnost. Spárování proběhne pomocí technologie Bluetooth 5.0 Low Energy, avšak jen s Android zařízeními. Podpora iOS je všeobecně velkou neznámou. Závěrem lze dodat několik režimů pro sledování sportovních aktivit, režim meditace, počítadlo kroků, monitor spánkové aktivity, ovládač hudebního přehrávače, vzdálenou spoušť fotoaparátu, upozornění na příchozí hovor nebo textovou zprávu.

Realme Watch 2 2 780x381x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat