Vivo a OnePlus uzavírají spolupráci se zvučnými partnery

Vivo a OnePlus uzavírají spolupráci se zvučnými partnery
2020-12-19T20:50:53+02:00
• 20. 12. 2020

Zdroj: GSMArena.com

Optiky fotoaparátů nesoucí značku Zeiss patří mezi nejlepší na trhu, čehož u telefonů brzy využije společnost Vivo, která s nimi oficiálně uzavřela novou spolupráci. K podobnému kroku se schyluje u konkurenčního OnePlus. Tento čínský producent si k partnerství naopak vybral firmu Leica a její inženýři již mají dostatek zkušeností z dřívější spolupráce s Huawei.

Cílem špičkový fotomobil

Vivo poprvé využije stěžejní technologie od Zeiss u očekávaného modelu X60, který bude oznámen za pár dnů – přesněji v úterý 29. prosince. Součástí uzavřené dohody má být také společný výzkum a vývoj inovativních řešení u mobilního fotografování pro nadcházející telefony z vyššího segmentu trhu. Dále spustí marketingovou kampaň, kde chtějí inspirovat majitele Vivo zařízení ke kreativnějšímu fotografování.

Zdroj: OnePlus

Situace u OnePlus je mírně odlišná, neboť vše prozatím pluje na vlně několika spekulací. V každém případě firma Leica původem z Německa by se měla postarat o lepší záznamy už u připravovaného modelu OnePlus 9, což v nedávném rozhovoru pro zahraniční server Input Mag nepřímo potvrdil generální ředitel Pete Lau. Údajně u OnePlus 9 a produktové řady Nord dojde ke zlepšení fotoaparátů po hardwarové i softwarové stránce.

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat