iQOO 7 nabídne nabití 50 % kapacity za 5 minut aktualizováno

iQOO 7 nabídne nabití 50 % kapacity za 5 minut [aktualizováno]
2020-12-31T19:24:11+02:00
• 31. 12. 2020

Zdroj: Klgadgetguy.com

Aktualizováno 31. 12.

Pod záštitou Vivo připravuje značka iQOO další top model, který bude poháněn Snapdragonem 888. To se nyní potvrzuje také prostřednictvím Geekbench testu, kde mobil dosáhl údajně na 1139 bodů pro jedno jádro a 3746 pro více jader. Kromě toho se ukazuje, že novinka nabídne operační paměti typu LPDDR5 a úložiště UFS 3.1, takže výkon procesoru bude dobře podpořen dalšímu součástkami. iQOO 7 bude podporovat 65W nabíjení skrze standard USB PD, takže půjde použít například nabíječku pro notebook. K dispozici ale bude i technologie společnosti Vivo se 120W nabíjením. Díky tomu bude možné doplnit 50 % energie za pouhých 5 minut.

gsmarena 001 8 623x1109x gsmarena 005 623x1109x

Zdroj: gsmarena.com

Původní článek 20. 12.

V pořadí 7. pokračování modelové řady iQOO, což je druhá značka vlastněná známou firmou Vivo, dorazí během příštího roku. Čínský výrobce to oficiálně prozradil prostřednictvím příspěvku, který byl uveřejněn na známé sociální síti Sina Weibo. Přestože bylo zatím prozrazeno minimum informací, tak zařízení nepochybně zapadne do nejvyššího segmentu mobilního trhu.

S BMW v zádech

Herní model iQOO 7 prošel údajně důkladným testováním během největší eSports akce v Číně, kde během finálových soubojů v rámci King Pro League byl hráči hojně využíván. Za pořadatelstvím stojí společnost Tencent Games, která podporuje několik profesionálních týmů, ale tato spolupráce s iQOO zřejmě zůstala pod rouškou tajemství.

Snímek odhaluje připravovaný model ve stylu speciální edice vznikající s německou automobilkou BMW. Zadní část zabírají celkem tři objektivy fotoaparátu sestavené do tvaru obdélníku, což připomíná model Vivo X60. Samozřejmostí je přisvětlovací LED blesk. Poslední spolupráce přinesla záda potažená kůží, ale to v tomto případně nelze potvrdit.

Mezi důležité prvky výbavy by měl patřit čipset Snapdragom 888 od Qualcommu, AMOLED displej, rychlé 120W nabíjení, hlavní 50MPx fotoparát, 16MPx selfie kamerka nebo operační systém Android 11 s vlastním rozhraním.

iQOO 7 919x670x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat