Smartomat: chytré hodinky levně a hlavně kvalitně sponzorovaný článek

Smartomat: chytré hodinky levně a hlavně kvalitně [sponzorovaný článek]
2020-12-02T11:31:18+02:00
• 2. 12. 2020

I za málo peněz lze sehnat chytré hodinky, které svou kvalitou a přítomnými funkcemi dokáží být na minimálně podobné úrovni, jako je Samsung a Apple. Pokud zrovna přemýšlíte o nákupu nového nositelného produktu a máte hluboko do kapsy, máme pro vás řešení. Kvalitní hodinky lze totiž sehnat i za lidové peníze. 

Zhruba do částky 3 000 Kč lze zakoupit chytré hodinky, které svými specifikacemi patří do střední třídy. To je kategorie, kde výrobci už tolik nešetří na materiálech a hardwarových specifikacích. A pokud jste chytré hodinky ještě nikdy nevlastnili, střední cesta je ta správná cesta – nízká investice. 

Smartomat tlačí důraz na kvalitu

Jestliže chcete levné hodinky, máte vlastně dvě možnosti. Z čínského obchodu zakoupíte hodinky za několik stovek a za pár dní si z nich uděláte těžítko, protože nic nezvládnou a absence operačního systému vám bude trhat žíly. Druhou možností je sáhnout po kvalitních hodinkách za nepřemrštěnou cenu od českého obchodu. 

Pořídit si levné chytré hodinky dává smysl. Například český internetový obchod Smartomat nabízí řadu pánských, dámských a dětských hodinek, které tlačí důraz na kvalitu za rozumnou cenu. Pro příklad nemusíme chodit daleko.

SMARTOMAT ROUNDBAND 2

Pánské chytré hodinky Smartomat Roundband 2 nabízí velmi minimalistický design. Svými chytrými funkcemi dokáží hodinky zaznamenávat každodenní aktivitu, tj. počet kroků, spálené kalorie a spánek. Právě spánek neumí sledovat a monitorovat ani Apple Watch, což jsou hodinky za zhruba 13 000 Kč. Určitě si netroufáme tyto dva světy srovnávat, tedy Apple Watch a SMARTOMAT Roundband 2. To ale neznamená, že byste nemohli s druhým zmíněným produktem dosáhnout na podobnou kvalitu za zlomek ceny. 

Model Roundband 2 po spojení s mobilním telefonem (Android či iOS) vás začne upozorňovat na vše důležité. Očekávat tak můžete synchronizované upozornění a podobně. Přímo na displeji třeba uvidíte údaje volajícího a zprávu si můžete ihned přečíst. V mobilní aplikaci si podle svých potřeb nastavíte, na co vás má náramek upozorňovat. Kromě toho hodinky od SMARTOMATu umí změřit tepovou frekvenci, krevní tlak a saturaci kyslíku v krvi. To je poměrně hodně muziky za tak málo peněz. Konkrétně se bavíme o částce 1 290 Kč vč. DPH. Co dále hodinky zvládnou?

  • Upozorní na příchozí hovory, SMS, zprávy z aplikací a události
  • Měření tepové frekvence a orientační měření krevního tlaku a saturace kyslíku v krvi
  • Změří kroky, ušlou vzdálenost, spálené kalorie i spánek
  • Přehled všech statistik přímo v mobilní aplikaci Da Fit (v češtině)
  • Sportovní režim: 7 různých aktivit
  • Výdrž baterie až 5 dní a až 15 dní v pohotovostním režimu
  • 3 zobrazení ciferníku
  • Stupeň krytí proti vodě a prachu IP67

Pokud vás tento model zaujal, můžete si jej zakoupit na internetovém obchodě SMARTOMAT. Stačí přejít ZDE. Za cenu 1 290 Kč vč. DPH jde o velice zajímavé a lákavé zboží. 

Značka SMARTOMAT je na českém rybníčku také slušně hodnocena. Na Heuréka si obchod a zároveň výrobce vysloužil hodnocení 4,6 hvězdiček, tj. 91 % zákazníků bylo s obchodem spokojeno. To není vůbec špatné. Na všechny negativní recenze pak firma sama odpověděla, čímž věříme, že své zákazníky nenechala ve štychu. Český obchod se ale také může pochlubit rychlostí dodání, protože průměrná doba dodání činí 2,2 dnů. Naopak 100 % zákazníků získalo zboží do 10 dnů. To jsou fakta, na kterých se dá dlouhodobě na českém trhu stavět. 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat