Oppo chystá model A15s pro nenáročné

Oppo chystá model A15s pro nenáročné
2020-12-14T18:00:27+02:00
• 14. 12. 2020

Oppo A15 | Zdroj: GSMArena.com

1

Čínská společnost Oppo po dvou měsících od uvedení modelu A15 dokončuje přímého nástupce, kterého bychom měli poprvé poznat v následujících týdnech. Mobilní novinka získá označení A15s a na veřejnost o něm unikají první klíčové informace. Telefon bude mít za úkol ke značce nalákat méně náročné uživatele v celosvětovém měřítku.

Jen minimum rozdílů

Zařízení k dnešnímu dni obdrželo potřebné certifikace pro zahájení prodeje od úřadů v Malajsii, Singapuru a Evropě. Zveřejněný marketingový plakát naznačuje, že model A15s nebude nijak výrazně vynikat oproti předchůdci.

To potvrzuje totožný čelní panel, což odpovídá 6,52palcovému IPS LCD displeji s HD+ rozlišením. Pravděpodobně lze vyhlížet i klasický „Waterdrop“ výřez. Nejpodstatnější proměnou projde hardwarová stránka, kde se usadí větší 4GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 64 GB.

A15s 1020x1536x

Zdroj: GSMArena.com

Podpora paměťových microSD karet zůstane samozřejmě zachována. I když čipová sada není ještě známa, tak zde také může dojít k menší aktualizaci. Ovšem stále pod taktovkou levnějšího MediaTeku. V konečném výsledku by doporučená prodejní cena nemusela opět překročit hranici 150 dolarů (tj. cca 3 264 Kč). Nejbližší týdny nám určitě přinesou bližší informace kolem chystané novinky.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

René Fírek

14. 12. 2020, 21:00

Po dvou měsících nový přímý nástupce? Má to smysl?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat