Nový Moto G Play (2021) prošel certifikací u Google Play Console

Nový Moto G Play (2021) prošel certifikací u Google Play Console
2020-12-20T21:32:46+02:00
• 21. 12. 2020

Zdroj: Worldatlas.com

Veřejně přístupná databáze Google Play Console se aktuálně rozšiřuje o jednu mobilní novinku od společnosti Lenovo. Zařízení je v těchto dnech dokončováno pod značkou Motorola a v konečném výsledku ponese názvem Moto G Play (2021). Telefon s největší pravděpodobností v portfoliu nahradí současnou generaci v podobě modelu Moto G9 Play, který byl oznámen v druhé polovině letních prázdnin.

Stále v průměru

Zařízení ukryté pod kódovým označení „Guamna“ ponese displej o neupřesněné úhlopříčce, ale s rozlišením 1 600 x 720 pixelů. Pod ním poběží osmijádrový procesor Snapdragon 460 od Qualcommu, k němuž se váže grafický čip Adreno 610. Hardwarovou stránku ještě zastoupí operační paměť RAM o velikosti 4 GB. Velikost paměti pro uživatelská data není prozatímně známa.

Moto G Play 2021 1200x518x

Zdroj: GSMArena.com

Ze zveřejněného snímku můžeme převzít výřez ve tvaru padající kapky a vše podtrhuje operační systém Android 10. Nicméně musíme dodat, že benchmarkový test u Geekbench detekoval podstatně jiné prvky výbavy. Za zmínku stojí procesor Snapdragon 662 nebo 3GB operační paměť RAM. Dřívější úniky ještě hovořily o 6,5palcovém displeji, 4 850mAh baterii, třech fotoaparátech a skeneru otisků prstů v zadní části. Inu nechme se překvapit, jaká kombinace nakonec dostane přednost.

Moto G Play 2022 1440x238x

Zdroj: Mysmartprice.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat