4 vychytávky do kanclu aneb dárky, které stále stíháte koupit sponzorovaný článek

4 vychytávky do kanclu aneb dárky, které stále stíháte koupit [sponzorovaný článek]
2020-12-16T06:27:52+02:00
• 16. 12. 2020

Čas se krátí a nápady na skutečně originální vánoční dárky se stále nedostavily? Mrkněte k nám na PowerCube e-shop.  Kromě stylových kostkových zásuvek pro vás máme pár další tipy, které potěší a hlavně v šuplíku neležet nezůstanou! Do pátku garantujeme doručení včas pod stromeček. 

1) Výkonná nabíječka PowerUSB PD 60W

Na nabíječce se dvěma USB-A a dvěma USB-C porty by nebylo nic zvláštního. PowerUSB PD se však pyšní rychlonabíjecím PD (Power Delivery) portem 45W. S klidem a rychle nabije váš Macbook (zhruba za hodinu a tři čtvrtě) či telefon a zbytek energie rozdělí mezi ostatní zapojené gadgety, dohromady až do 60W. Zbytečné adaptéry tak můžete nechat doma a do báglu sbalit tohoto pomocníka.

prvni fotka 1200x675x

2) Nalepovací stojan na notebook i tablet MOFT

Nalepovací stojánek MOFT, který se pyšní Red Dot Award za design uleví vaší krční páteři při celodenní práci u notebooku. Unikátní vlastností MOFTu je jeho způsob používání. Na svoje zařízení ho jednoduše nalepíte a necháte připevněný. Skvěle se vejde i do pouzdra na notebook a váží skutečně jen pár gramů. Nemusíte mít strach, připevňovací část za sebou nezanechává ulepené skvrny. Omrkněte všechny MOFTí verze.

3) Malá USBcube za pár kaček

Pokud sháníte drobnost pro kolegy z kanceláře, doporučujeme sáhnout po mini USBcube, menší ségře klasické PowerCube. Díky svým kompaktním rozměrům ji budete mít vždycky po ruce. USBcube máme ve verzi s kabelem i bez!

druha fotka 1200x675x

4) Cestovní PowerCube ReWirable

Skvělý designový dárek, který ocení 10 z 10 cestovatelů? Doporučujeme PowerCube Rewirable s výměnnými koncovkami do nejpopulárnějších destinací. Letos jsme cestovali hlavně prstem po mapě, ale věříme, že příští rok tahle kostka v šuplíku ležet nebude! Navíc, díky evropské koncovce ji využijete také v domácích zásuvkách, takže win-win.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat