ZTE připravilo novou generaci Blade A7s

ZTE připravilo novou generaci Blade A7s
2020-11-10T15:45:12+02:00
• 10. 11. 2020

Zdroj: Ibtimes.com

V druhé polovině října loňského roku byl společností ZTE uveden na mobilní trh model Blade A7s a ten právě přichází ve vylepšené verzi, kterou začínají jako první prodávat u našich sousedů v Německu. Zařízení je k dostání pod oficiálním názvem Blade A7s 2020. Výbava zahrnuje spíše podprůměrné prvky charakteristické pro nižší střední třídu, což ostatně potvrzuje také konečná prodejní cena.

Nic navíc nenajdete

Novinka do vínku dostala 6,49palcový TFT LCD displej s HD+ rozlišením a „Waterdrop“ výřez protentokrát obsahuje 8megapixelovou selfie kamerku. Pohonnou jednotku tvoří osmijádrový procesor SC9863Av (1,6 GHz) od Unisoc vedle 3GB operační pamětí RAM. Uživatelská data pojme 64GB interní úložiště podporující paměťové microSD karty. Článek baterie s kapacitou 4 000 mAh doprovází alespoň základní 10W nabíjení.

ZTE Blade A7s 2020 1 1200x749x

Zdroj: Gizmochina.com

Záda nesou celkem 3 objektivy fotoaparátu seskládané z hlavního 16MPx, ultraširokoúhlého 8MPx a hloubkového 2MPx snímače. Zároveň nezapomněli přidat ani LED blesk pro přisvětlení scény nebo čtečku otisků prstů. Softwarovou stránku zastupuje operační systém Android 10. Mezi ostatní specifikace ještě patří funkce dual-SIM, USB-C port po boku 3,5mm sluchátkového jacku. Německá verze Amazonu jej prodává za 149 euro (tj. cca 3 959 Kč) ve dvou barvách (černá, modrá).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat