Poco M3 už 24. listopadu, ukazují se tiskové materiály aktualizováno

Poco M3 už 24. listopadu, ukazují se tiskové materiály [aktualizováno]
2020-11-21T14:55:08+02:00
• 21. 11. 2020

Zdroj: mysmartprice.com

1

Aktualizováno 21. 11.

Od doby, kdy mobily mají displej od jednoho rohu k druhému, tak v oblasti designu se nedá moc co řešit. Některé firmy se snaží udělat zajímavější záda pomocí barev a přechodů, ale naštěstí někteří výrobci jdou trochu dál. Chystaná novinka Poco M3 bude rozhodně vybočovat z řady, přičemž povrch bude nabízet drsnější texturu.

POCO M3 Renders 1432x411x

Zdroj: mysmartprice.com

Původní článek 20. 11.

Produktová řada M od společnosti Poco bude již velmi brzy pokračovat, a to v pořadí 3. zástupcem. Výrobce má na úterý 24. listopadu připravenou tiskovou konferenci, která navíc proběhne živě přes jejich sociální sítě. Ještě předtím díky rozsáhlému úniku jsou k dispozici všechny klíčové specifikace. Telefon v segmentu trhu zapadne do střední třídy.

Předloha pro nové Redmi

Zařízení nesoucí kódové označení M2010J19CG zřejmě nabídne 6,53palcový displej s výřezem ve tvaru padající kapky. Ve vnitřní šasi zaujme místo osmijádrový procesor Snapdragon 662 od Qualcommu, 6GB operační paměť RAM a uživatelská data pojme necelých 256 GB v interním úložišti.

Dále nezapomněli přidat ani slot pro paměťovou microSD kartu. Záda ponesou 6 000mAh článek baterie s technologii rychlého 18W nabíjení a celkem tři objektivy fotoaparátu, kde hlavní roli bude plnit 48megapixelový snímač.

Zmínku si také zaslouží operační systém Android 10 překrytý vlastní nadstavbou, stereofonní reproduktory nebo skener otisků prstů na pravém okraji zařízení. Zatímco Poco M2 byl v minulosti vzorem pro Redmi 9, tak odhalený model Redmi M2010J19SC může patřit očekávanému Redmi 10. Tomu jasně napovídá téměř totožné kódové označení u obou zařízení.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com, mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Radomir Jurča

21. 11. 2020, 19:06

Trapas fon ????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat