Samsung Reminder lze nově synchronizovat s Microsoft To Do

Samsung Reminder lze nově synchronizovat s Microsoft To Do
2020-11-27T06:30:54+02:00
• 27. 11. 2020

Zdroj: AndroidPolice

Partnerství společností Microsoft a Samsung se za posledních několik let opravdu upevnilo. Je to zřejmé především u jejich služeb a aplikací, které spolu vzájemně spolupracují. Například Samsung Cloud přechází na OneDrive a podobně. Nyní ale na řadu přišla další integrace, tentokrát v rámci aplikace Samsung Reminder.

Samsung Reminder nově s Microsoft To Do

Samsung aplikace je nově propojená s Microsoft To Do. Jinými slovy lze díky integraci obsah vytvořený v aplikaci uložit do Microsoft To Do. Uživatelé tak budou mít snadnější přístup k obsahu z počítače nebo z webu. To ale není vše. Můžete také aplikaci nastavit tak, aby se připomenutí vytvořená jinými aplikacemi synchronizovala přímo s To Do od Microsoftu. Tímto způsobem, pokud požádáte asistentku Bixby o nastavení připomenutí nebo vytvoříte připomenutí ze zpráv nebo poznámek, zobrazí se také v části Microsoft To Do, která synchronizuje vše mezi zařízeními. 

Samsung Reminder

Microsoft To Do ale existuje i jako mobilní aplikace, takže své úkoly budete mít synchronizované i na dalších zařízeních, například na tabletu. Pokud tedy patříte mezi uživatele, kteří jsou zvyklí na ekosystém Samsung aplikací, mohou být tyto doplňky velmi užitečné. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat