LiLi – nová leasingová aplikace na auta od Raiffeisen- Leasing

LiLi – nová leasingová aplikace na auta od Raiffeisen- Leasing
2020-11-22T15:00:13+02:00
• 22. 11. 2020

Zdroj: Google Play

1

Na český trh aplikací pro řidiče debutuje novinka od společnosti Raiffeisen – Leasing. Nová mobilní aplikace s názvem LiLi (Like it? Lease it) umí prostřednictvím fotoaparátu vašeho mobilního telefonu rozpoznat auto, které vidíte na ulici, a určí jeho značku, a dokonce i model a spočítá, kolik by stálo jeho pořízení, ať už v platbě za hotové, nebo na splátky. Zájemcům dokáže i vypočítat individuální výši splátek ve své integrované kalkulačce.

Premiéra exkluzivně pro ČR

Mobilní aplikace LiLi je jako první dostupná v Česku z celé EU, ale společnost plánuje její expanzi na další trhy. Hlavním smyslem této aplikace co nejvíce usnadnit a zpříjemnit zákazníkům cestu k jejich vysněném autu. Aplikace umí rozpoznat téměř všechny značky a modely aut vyrobených po roce 1993 a stačí k tomu pouhá fotografie daného auta, kterou jste pořídili například na ulici.

Raiffeisen Leasing LiLi obrazek 512x250x

Zdroj: Google Play

Kromě informací o značce a modelu pak LiLi také automaticky dohledá v katalogu příslušný vůz včetně jeho ceny a úvěrové splátky. Individuální výši splátek a další parametry úvěru si pak zájemce může nechat nezávazně spočítat v integrované úvěrové kalkulačce. Aplikace navíc pracuje i s rozšířenou realitou, s využitím kamery mobilního telefonu tak ukáže ulice doslova plné zajímavých cenových nabídek.

LiLi je velmi praktická a pro uživatele přináší nový rozměr komfortu. Díky naší nové aplikaci si mohou zájemci snadno a intuitivně dohledat informace, které dříve museli vyhledávat z různých zdrojů. Navíc rozpoznává auta na fotkách velmi spolehlivě. Takovýto moderní nástroj jsme klientům přinesli vůbec jako první, na to jsem velmi hrdý,“ shrnul hlavní výhody aplikace LiLi Jaroslav Kumbera, který má v Raiffeisen – Leasing na starosti Autofinancování.

Mobilní aplikace LiLi je dostupná jak v obchodě Google Play, tak i v AppStore a speciálně čeští uživatelé si ji mohou vyzkoušet jako první, ostatní evropské trhy se dočkají později.

logo-app LiLi – Like it? Lease it! Identify any car and get it! iOS logo-app LiLi – Like it? Lease it! Raiffeisen Bank International AG Zdarma ANDROID

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Jindřich Dvořák

22. 11. 2020, 19:41

Reiffensein? Reiffeisen? Ordnung muß Reiffensein? Reiffen müßen sein? Winterreifen müßen sein? Tak jak to teda je?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat