Honor oficiálně představil Band 6

Honor oficiálně představil Band 6
2020-11-03T19:00:50+02:00
• 3. 11. 2020

Zdroj: Gizmochina.com

Hojně očekávaný fitness náramek s názvem Band 6 z dílny společnosti Honor se ukazuje v oficiální podobě, a to rovnou ve dvou variantách provedení. Zařízení si zároveň vysloužilo prvenství, jakožto první chytrý náramek na světě s displejem přes celou čelní část. Společnost Huawei oproti 5. generaci provedla nejzásadnější změny u designového zpracování. Příjemným překvapení je velmi přijatelná cenovka.

Vzorem Watch ES

Hlavní chloubou se stává 1,47palcový AMOLED displej s rozlišením 368 x 194 pixelů, jehož hrany mají vkusné 2.5D zakřivení. K ovládání slouží jediné tlačítko na pravé straně nebo gesta implementované v softwarovém rozhraní. Baterie o velikosti 180 mAh zvládne až 14 dnů za plného provozu. Zarytí sportovci mohou vybírat z 10 sportovních režimů, u kterých oceníte snímač tepové frekvence a hladiny kyslíku v krvi.

Honor Band 6 2 1148x823x

Zdroj: Gizmochina.com

Zařízení odolá vodě při plavání, ale certifikace 5ATM nedovoluje nijaké potápění. Bezkontaktní platby v obchodech přichází pouze s druhou NFC variantou, která navíc dostala i hlasového asistenta. Dále bez rozdílu získaly možnost monitorování spánku a sledování menstruačních cyklů. Vše podtrhují funkce Bluetooth 5.0, gyroskop, akcelerometr.

Honor Band 6 3 1334x756x

Zdroj: Gizmochina.com

Honor v Číně spouští předprodej za doporučenou cenu v přepočtu 853 Kč / 990 Kč (NFC verze), kde jsou k dispozici tři různé barvy řemínků (Meteorite Black, Seagull Grey, Coral Powder). Mezinárodní dostupnost bude zřejmě oznámena až po startu prodeje – od 11. listopadu.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat