Galaxy S21 Ultra dorazí s novým WQHD panelem a rychlejším nabíjením

Galaxy S21 Ultra dorazí s novým WQHD panelem a rychlejším nabíjením
2021-01-13T16:45:08+02:00
• 12. 11. 2020

Zdroj: SlashGear

Samsung Galaxy S21 Ultra bude s největší pravděpodobností i příští rok nejvybavenějším modelem jihokorejského výrobce. Sice je představení telefonu ještě daleko, už nyní se šušká, co nového by zařízení mohlo nabídnout.

Galaxy S21 Ultra s 45W nabíjením a novým panelem

Leaker Ice Universe přišel s velmi zajímavou informací. Dle jeho zdroje totiž Galaxy S21 Ultra má nabídnout skvělý displej s rozlišením 1440p. To ale není vše. Kromě toho by totiž zobrazovací panel měl podporovat frekvenci 120 Hz. Samsung toho dosáhne prostřednictvím nového panelu s podporou LTPO. 

Leaker se na svém twitterovém účtě rozepsal také o modelech S21 a S21+. Oba by měly nabídnout buď rozlišení 1080p při 120 Hz, anebo rozlišení 1440p při 60 Hz. Vraťme se ale zpět k modelu Ultra.

Galaxy S21 Ultra

Zdroj: GSMArena

Telefon by měl dorazit s aktualizovaným 108Mpx fotoaparátem HM3, který bude údajně o 12 % citlivější na světlo. Samsung se údajně také vzdá 3D Time of Fight senzoru a místo toho použije laserové automatické zaostřování, tak jako v případě Galaxy Note 20 Ultra. 

Nakonec by zařízení mělo podporovat rychlé 45W nabíjení. Sluší se také říci, že rámečky kolem displeje budou zachovány. Pro srovnání: Galaxy S20 Ultra má o něco silnější spodní rámeček.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat