Dark Sky získává první aktualizaci pod vedením Applu

Dark Sky získává první aktualizaci pod vedením Applu
2020-11-05T13:30:23+02:00
• 5. 11. 2020

Zdroj: 9to5mac.com

1

Teprve v březnu letošního roku Apple překvapivě získal velmi populární aplikaci pro počasí Dark Sky. Android uživatelé se kvůli tomu museli začít rozhlížet po alternativě. Naopak Apple uživatelé mohli skákat radostí.

Dark Sky má první aktualizaci

Aplikace Dark Sky se soustřeďuje na předpověď lokálního počasí. Vůbec poprvé se objevila před několika lety. V té době ale byla určena jen pro několik zemí, konkrétně si ji mohli stáhnout uživatelé v USA, Velké Británii, Irsku a Portoriku. I přes toto omezení ale poměrně rychle aplikace získávala na popularitě, takže bylo jen otázkou času, než se dostane na globální trh.

Dark Sky

Zdroj: 9to5mac.com

Po akvizici společnost The Dark Sky Company v podstatě zanikla. S okamžitou platností došlo na rozhodnutí, že verze pro Android bude ukončena již 1. července, přičemž se to týkalo i webového rozhraní nebo Wear OS. Android uživatelé se tedy musí začít spoléhat na jiné služby. Naopak Apple uživatelé mají důvod k radosti. Po dlouhém čekání se totiž dočkali první aktualizace.

Listopadová aktualizace není zásadní, zato přináší podporu pro některé funkce iOS 14 a watchOS 7. Mezi ně patří nová mimořádně velká komplikace hodinek a nová ikona umístění, která uživatele upozorní, když je vypnuta funkce „Přesné umístění“. Dále aktualizace přidá novou ikonu umístění, která označuje, kdy je zakázáno přesné umístění.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Patrik Neumann

7. 11. 2020, 20:37

Já používám appku yr.no a ta mi vyhovuje

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat