Bose SleepBuds II – druhá generace špuntů pro klidný spánek

Bose SleepBuds II – druhá generace špuntů pro klidný spánek
2020-11-04T19:30:14+02:00
• 4. 11. 2020

Zdroj: Tisková zpráva

Firma Bose na český trh uvádí novou vylepšenou a již druhou generaci svých špuntů pro klidný spánek Bose SleepBuds. Tato „sluchátka“ pomáhají uklidnit mysl a odprostit vás od vnějších rušivých elementů. K tomu využívají technologii Noise masking, která je založena na psychologii lidského vnímání a využívá speciálně navržené a testované zvuky. Této technologii dopomáhá také mechanické utěsnění pomocí silikonových koncovek.

Menší než špunty z lékárny

Bose SleepBuds jsou tak malé, že vám nebudou překážet ani při spánku na boku, i přesto obsahují elekroniku, která ve spojení s příslušnou aplikací pomáhá dosáhnout kvalitního spánku.

Již první generace Sleepbuds byla založena na principu nazvaném noise-masking, který využívá sadu speciálně testovaných uklidňujících zvuků, jako například jemné šustění listí, praskání táborového ohně, večerní serenádu cvrčků nebo šum mořských vln. Zvuky jsou přizpůsobeny tak, aby pomohly uživatelům nevnímat nežádoucí vlivy z okolí a zajistily při usínání a během spánku maximální relaxaci a komfort.

Large JPG SBII 1585 RGB 8688x5792x

Zdroj: Tisková zpráva

Samotná aplikace umožňuje nastavit, jak dlouho chcete, aby zvuková kulisa zněla. Tuto funkci využijí zejména ti, kteří mají problém pouze s usínáním. Naopak ti, které budí ze spánku nejrůznější ruchy z okolí, mohou nechat pracovat noise-masking po celou noc. Pro tyto účely tedy bohatě dostačuje desetihodinová výdrž na jedno nabití s tím, že ochranné a dobíjecí pouzdro nabízí pak energii na další tři plná dobití. 

Large JPG SBII 004 RGB 11606x8706x

Zdroj: Tisková zpráva

Konstrukce promyšlená do všech detailů

Špunty Bose SleepBuds II jsou složeny ze dvou částí. Silikonových náušníků různých velikostí a miniaturní vyjímatelné elektroniky velikosti lentilky s vestavěnou baterií. Díky této konstrukci lze samotné špunty čistit a dezinfikovat libovolnou, i mokrou cestou. Ochranné pouzdro je zároveň dobíjecí základnou a samo obsahuje baterii pro dobití na cestách. Párování s vaším telefonem je možné pomocí Bluetooth a proběhne automaticky po vyjmutí Bose Sleepbuds z nabíjecího pouzdra, a to bez ohledu na stávající spárovaná zařízení.

Large JPG SBII Exploded RGB 5400x7200x Large JPG SBII 002 RGB 8738x11620x

Zdroj: Tisková zpráva

Sluchátka Bose Sleepbuds II jsou na našem trhu dostupná s koncovou doporučenou cenu 7 490 Kč.

Large JPG Sleep App iPhoneX Swell RGB 1742x2814x

Zdroj: Tisková zpráva

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat