Sluchátka pro klidný spánek od společnosti Bose

Sluchátka pro klidný spánek od společnosti Bose
2018-06-22T18:15:03+02:00
• 22. 6. 2018

Mnoho lidí se každý den setkává s problémem usínání. Ty mohou být způsobeny hlučnou dopravou nebo jen hlasitým chrápáním partnera. Většina lidí tento problém řeší pomocí špuntů do uší, ale ty jsou mnohdy nepohodlné a neúčinné. Právě pro tuto příležitost vyvinula společnost Bose nová sluchátka s označením SleepBuds.

Jak to funguje?

Myslíte si, že by sluchátka do uší mohla být nepohodlná? Právě na tuto problematiku se společnost zaměřila a díky patentované technologii špuntů do uší s označením StayHear+ by měl být tento problém vyřešen. U bezdrátových sluchátek se velmi často nachází spojovací kabel, který by mohl být při spánku nepraktický, díky tomu se společnost rozhodla využít plně bezdrátová sluchátka, která se vejdou do ucha celá.

Většina lidí obeznámených s produkty od společnosti Bose by se mohla mylně domnívat, že do sluchátek na spaní bude použita technologie QuietComfort. Tato technologie totiž zajišťuje úplné ticho. Výzkumný tým společnosti však zjistil, že ticho není nejvhodnější pro kvalitní spánek. Proto byla zvolena nová funkce, a to Noise-masking. Základem této funkce sluchátek je připojení na mobilní aplikaci, ve které se nachází několik přednastavených zvuků. Stačí jeden vybrat a pustit si jej do sluchátek. Naleznete zde například šumění moře, praskání táborového ohně nebo jemné šustění listí.

Mezi další funkce patří budík. Lze ho také nastavit v mobilní aplikaci, následně vás vzbudí příjemným zesílením zvuků. Největší výhodou tohoto budíku je však to, že budí pouze vás. Bohužel jsou tato sluchátka zatím dostupná jen v Americe. Oficiální datum, kdy by se sluchátka měla dostat na evropský trh, zatím není známé. Nyní jen můžeme doufat, že to nebude trvat příliš dlouho.

Zdroj: Tisková zpráva 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat