Předobjednejte si nové Huawei Watch GT 2 Pro. Získáte bezdrátová sluchátka zdarma sponzorovaný článek

Předobjednejte si nové Huawei Watch GT 2 Pro. Získáte bezdrátová sluchátka zdarma [sponzorovaný článek]
2020-09-28T19:03:26+02:00
• 28. 9. 2020

Špičkové Huwei Watch GT 2 Pro míří na český trh. U Mobil Pohotovosti už je možné si nové chytré hodinky z dílny čínského giganta výhodně předobjednat. Kromě překvapivě nižší ceny na vás v rámci předobjednávek čekají bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds 3i v hodnotě 2 790 Kč, která k hodinkám dostanete jako dárek.

Huawei Watch GT 2 Pro jsou jako stvořené pro náročnější uživatele. Hodinky lákají na prémiové materiály – titanové tělo, safírové sklo a keramická záda – a také na celou řadu funkcí. Nechybí jim vylepšený senzor srdečního tepu, schopnost analyzovat spánek, monitorovat hladinu stresu a dokonce i zjišťovat okysličení krve. Na výběr máte více než 100 sportovních režimů a ve výbavě je také GPS, vylepšená odolnost do 5ATM, bezdrátové nabíjení a především pak 14denní výdrž baterie.

S bezdrátovými sluchátky FreeBuds 3i, která dostanete zdarma, budou Watch GT 2 Pro tvořit ideální pár. Do hodinek si totiž můžete nahrát hudbu a poslouchat ji v bezdrátových sluchátkách, aniž byste u sebe museli mít smartphone. A navíc s Watch GT 2 Pro můžete také volat, takže se sluchátky budou hovory ještě pohodlnější.

Chytré hodinky Huawei Watch GT 2 Pro předobjednáte zde

Při koupi Huwei Watch GT 2 Pro si můžete vybrat z verzí Sport a Classic, které se liší materiálem a barvou řemínku. Cena hodinek je v případě obou verzi totožná a činí 7 990 Kč. Speciální nabídka v rámci předobjednávek je platná do 4. října, následující den se Watch GT 2 Pro začínají prodávat.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat