Apple umožní vývojářům nabízet zlevněné nebo bezplatné předplatné

Apple umožní vývojářům nabízet zlevněné nebo bezplatné předplatné
2020-09-10T21:01:36+02:00
• 11. 9. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Apple brzy umožní vývojářům nabízet zlevněné nebo bezplatné předplatné prostřednictvím nových kódů. S touto informací přišla sama společnost, která dodala několik podrobností. Vývojáři budou moci tyto kódy pro jednorázové použití distribuovat fyzicky nebo elektronicky, což by jim podle Applu pomohlo získat nové předplatitele, udržet si stávající nebo získat zpět zákazníky. Společnost nadále uvedla, že funkce bude k dispozici později v tomto roce, přičemž použít ji bude možné jen na iOS 14 nebo iPadOS 14. 

Apple přichází s novou funkcí

Vývojáři aplikací již dříve mohli nabízet zlevněné ceny, ale nové kódy by měly vývojářům poskytnout podrobnější kontrolu. Dle nové části přidané do vývojářské dokumentace Applu budou vývojáři schopni distribuovat kódy fyzicky nebo online. Kódy bude možné například zpřístupnit současně s nákupem produktu nebo zaslat e-mailem. Zákazníci je budou moci uplatnit v App Storu, přes web nebo přímo v aplikaci.

Apple

Zdroj: TheVerge

Ukázkový snímek obrazovky zveřejněný společností Apple (výše) demonstruje uplatnění nabídky, která poskytuje jeden měsíc předplatného zdarma, a poté se vrátí k obvyklé ceně 4,99 dolarů měsíčně.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat