Rychlá nebankovní půjčka pro živnostníky je dostupná online sponzorovaný článek

Rychlá nebankovní půjčka pro živnostníky je dostupná online [sponzorovaný článek]
2020-08-24T19:45:02+02:00
• 24. 8. 2020

Jste živnostník a potřebujete peníze na rozvoj podnikání, ale banka vám půjčit nechce? Situace ale nemusí být tak beznadějná, jak se může zprvu zdát. Banky totiž nejsou jediné subjekty, které jsou schopné vám peníze půjčit.

Mohla by se vám hodit nebankovní půjčka pro OSVČ. Bývá velmi rychlá a peníze dostanete na váš bankovní účet obratem po schválení půjčky.

Nebankovní půjčky mají spoustu výhod i pár nevýhod. Často jsou ale nejrychlejší a někdy také jedinou variantou, která je pro vás k dispozici. Například tehdy, když potřebujete peníze ihned na ruku či bez doložení příjmů. Hodí dostupná je také pro ty, kteří již mají nějaké dluhy v bankovním. V tom případě totiž klasické bankovní půjčky obvykle nejsou dostupné a banky od dlužníků dávají ruce pryč.

Rozhodují náklady i doba splácení

I když peníze potřebujete velmi nutně, při výběru nebankovní půjčky buďte obezřetní a věnujte pozornost detailům, zejména finanční náročnosti vyjádřené mírou RPSN, tedy ročních procentní sazbě nákladů, která zejména u těch nejrychlejších půjček s nízkou splátkou může dosáhnout i několika stovek procent.

Půjčka

U některých nebankovních půjček ale za tuto cenu dostanete mírnější přístup při neschopnosti splácet a malé nebo nulové úroky z prodlení. Někteří poskytovatelé rychlé půjčky se ale snaží získat ze svých klientů co nejvíce peněz to jde.

Proto při výběru nebankovní půjčky důkladně srovnávejte a podepište smlouvu až poté, co se plně seznámíte se všemi jejími body včetně cenového sazebníku.

>> PŘEHLED PŮJČEK PRO OSVČ VE VÝŠI AŽ 1 000 000 KČ NAJDETE ZDE

Nebankovní půjčka pro OSVČ je dostupná i z domova

Výhody nebankovní půjčky jsou však veliké. Zejména osobní přístup obchodních zástupců, kteří obvykle spravují malý počet klientů poskytovatele půjčky, je nedocenitelnou pomocí při sjednávání půjčky i zodpovídání dotazů ohledně průběhu a doby splácení, včetně veškerých cen a sankcí za případné opožděné splácení.

Nebankovní půjčka je nicméně velice snadné řešení nedostatku peněz, zejména pro osoby samostatně výdělečně činné (OSVČ). Na rozdíl od soukromých osob totiž držitelé živnostenského oprávnění žádající o podnikatelský úvěr nemusejí dokládat měsíční příjem, a to už ze samého principu věci, protože zkrátka příliš není jak. 

Nemusíte si proto zpravidla připravovat žádné kopie faktur ani kopie daňového přiznání či výpisy z účtu. 

Ve většině případů nebankovních půjček vám k jejich sjednání bude stačit doklad totožnosti, tedy občanský či řidičský průkaz nebo cestovní pas a obvykle kopie výpisu ze živnostenského rejstříku. Pak už nic nebrání schválení půjčky od poskytovatele s licencí ČNB.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat