Microsoft aktualizoval iOS aplikaci Remote Desktop Mobile

Microsoft aktualizoval iOS aplikaci Remote Desktop Mobile
2020-08-24T19:59:40+02:00
• 24. 8. 2020

Zdroj: Neowin

Aplikace Remote Desktop Mobile pro iOS od společnosti Microsoft obdržela aktualizaci se spoustou nových funkcí a s několika opravami chyb. Instalační balíček se týká hlavně vstupnícho režimu aplikace a zvukového výstupu.

Microsoft opravil řadu chyb

Verze 10.1.3 konkrétně přináší několik novinek. Vstupní režim (ukazatel myši nebo dotykový režim) je nyní ve všech aktivních připojeních k PC a vzdálených aplikací. Byl třeba opraven problém, který zabraňoval důslednému fungování přesměrování mikrofonu. Microsoft zapracoval také na chybě, která způsobila přehrávání zvukového výstupu ze sluchátek namísto interního reproduktoru. 

Microsoft

Zdroj: Neowin

Přidána byla i podpora pro automatické přepínání zvukového výstupu mezi interním reproduktorem iPhonu/iPadu, Bluetooth reproduktory a AirPods. Zvuk nově pokračuje v přehrávání na pozadí i během přepínání klienta nebo zamykání zařízení. Pokud používáte SwiftPoint na iOS zařízení, vstupní režim se automaticky přepne na dotykový režim. V neposlední řadě pak došlo na opravy chyb VoiceOveru. 

Aktualizovaná aplikace vám nyní umožní posouvat se po zvětšené relaci pomocí externí myši nebo trackpadu stisknutím a přetažením od ovládacího kolečka. V dotykovém režimu se i můžete pohybovat po zvětšené relaci dlouhým stisknutím a pohybem prstu.

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat