Huawei koketuje s konceptem véčka

Huawei koketuje s konceptem véčka
2020-07-08T19:30:16+02:00
• 8. 7. 2020

Zdroj: GSMArena

Doposud jsme měli možnost vidět jen hrstku komerčně dostupných skládacích telefonů, přičemž dva z nich vycházejí z konceptu véčka. Jedná se samozřejmě o Galaxy Z Flip a Motorola Razr 2019. Třetím hráčem v této kategorii by se brzy mohlo stát čínské Huawei, které bude chtít prodávat vlastní véčko. 

Huawei pracuje na skládacím véčku

Důkazem toho je podaný patent na CNIPA (Čínská národní správa duševního vlastnictví) odhalující  klíčové charakteristiky případného zařízení. Je však nutno poznamenat, že podaný a registrovaný patent neznamená, že Huawei takový telefon opravdu vydá. Na druhou stranu je dobré si o vyvíjených konceptech „popovídat“. Co tedy zveřejněný patent odhaluje?

Huawei Huawei

Zdroj: Dotekomanie.cz

Počínaje přední části véčka od Huawei je vidno, že horní část nabízí značný výřez. V něm se bude nacházet přední fotoaparát a možná i biometrické senzory. Naopak pravá strana odhaluje přítomnost tlačítka pro regulaci hlasitosti a zapnutí/vypnutí displeje.

Zadní strana zařízení nabízí několik fotoaparátů, zřejmě zde může být umístěna hned trojice kamer. Kromě toho se zde nachází oddělená přisvětlovací LED dioda a také sekundární mini displej – přímo pod fotoaparáty. 

Další podrobnosti ani specifikace nemáme k dispozici. Zda se takové zařízení od Huawei skutečně objeví na trhu, je nyní ve hvězdách. Pokud si ale nechce nechat v kategorii véček ujet vlak, má nejvyšší čas. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat