Xiaomi představí nový model s 108Mpx fotoaparátem

Xiaomi představí nový model s 108Mpx fotoaparátem
2020-06-08T09:35:48+02:00
• 8. 6. 2020

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi koncem loňského roku představilo velice zajímavý model pod názvem Mi CC9 Pro, který nabídl jako první telefon na světě 108megapixelový zadní fotoaparát. U nás se prodává s označením Mi Note 10. Společnost ale nyní pracuje na novém smartphone s kódovým označením CAS.

Xiaomi Mi CC10 Pro už v červenci

Dle zahraničních zdrojů bude zařízení vybaveno 108megapixelovým fotoaparátem s novým senzorem HM2, což bude aktualizace současného HM1, jenž se používá v Galaxy S20 Ultra. Jak bylo již v úvodu článku řečeno, Mi CC9 Pro / Mi Note 10 byl prvním telefonem, který nabídl 108megapixelový fotoaparát od společnosti Samsung. 

Xiaomi

Zdroj: Fonearena

Xiaomi CAS však má nabídnout 12x optický zoom a až 120x digitální zoom. Výše uvedený současný model pro porovnání nabízí 5x optický zoom a 50x digitální zoom. Model CAS by pak měl používat kombinaci periskopu a teleobjektivu a 108megapixelového fotoaparátu. 

Mohlo by se také jednat o prémiovou verzi řady Mi CC 10, takže může jít o model Mi CC 10 Pro. Telefon bude totiž údajně vybaven procesorem Snapdragon 775G s podporou 5G sítí. Představen by měl být již v průběhu července. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat