Telefony Samsung si teď můžete pořídit na splátky s 0% navýšením sponzorovaný článek

Telefony Samsung si teď můžete pořídit na splátky s 0% navýšením [sponzorovaný článek]
2020-06-23T09:00:12+02:00
• 23. 6. 2020

Při nákupu u Mobil Pohotovosti se nemusíte omezovat. Nově můžete u prodejce využít splátky s 0% navýšením na všechny nové smartphony, chytré hodinky a sluchátka Samsung. Při koupi tak nezaplatíte ani korunu a máte možnost si splátky rozdělit až na 15 měsíců.

Vybírat můžete z více než dvaceti různých modelů telefonů a několika druhů chytrých hodinek i sluchátek. Na splátky bez navýšení si kromě vlajkových lodí můžete pořídit telefony Samsung střední a nižší třídy nebo smartwatch Galaxy Watch či sluchátka Galaxy Buds. Jedinou podmínkou je, že prodejní cena produktu musí být minimálně 2 000 Kč.

Při koupi zařízení nezaplatíte ani korunu, následné splátky si můžete rozdělit od 5 do 15 měsíců a máte tak možnost nastavit si výši splátky podle svých potřeb. Celý proces navíc snadno zrealizujete také z pohodlí domova – není potřeba nikam chodit ani nic posílat a smlouvu lze podepsat prostřednictvím SMS.

Pokud se rozhodnete koupit si například Galaxy A51, pak při rozložení do 10 splátek zaplatíte měsíčně 949 Kč. Celkově vás tak telefon vyjde na běžných 9 490 Kč, tedy bez jakéhokoli navýšení.

Jestliže jste přemýšleli nad nákupem nového smartphonu nebo příslušenství značky Samsung a rádi byste využili možnosti splátek, pak máte ideální příležitost. U Mobil Pohotovosti najdete vše potřebné, a navíc na vás čeká i celá řada dalších bonusů.

Více informací se dozvíte zde

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat