Microsoft představil Surface Headphones 2 a uvádí do prodeje Surface Buds

Microsoft představil Surface Headphones 2 a uvádí do prodeje Surface Buds
2020-05-07T09:30:41+02:00
• 7. 5. 2020

Zdroj: Microsoft, Youtube video

Microsoft představil nová sluchátka Surface Headphones 2 a také uvádí do prodeje menší sluchátka Surface Buds. Ty byly představeny již před 7 měsíci. Surface Headphones 2 navazují na svého předchůdce a jedná se o velká sluchátka přes uši na rozdíl od Surface Buds, které složíte do kapsy.

Surface Buds

Nové Surface Buds jsou sluchátka podobného stylu jako třeba AirPods nebo Galaxy Buds. Velkým plusem je podpora kodeku AptX, který u takovýchto sluchátek není tak běžný, a zajišťuje především velmi nízkou odezvu. Nová sluchátka mají také svoji malou krabičku k nabíjení buď přes USB-C nebo bezdrátově a ta dodá celkovou výdrž až 24 hodin. Samotná sluchátka v uších vydrží přehrávat hudbu až 8 hodin.

Surface Earbuds 1 1024x768 1024x768x

Zdroj: XDA-Developers

Nicméně je škoda, že Surface Buds nenabízejí žádné aktivní potlačení hluku. Výhodou je ale spolupráce s Office 365 a Spotify. Na kulaté ploše každého sluchátka lze pak provádět gesta pro různé funkce, třeba pro nastavení hlasitosti.

Když Microsoft tyto sluchátka představil, nastavil cenovku na 250 dolarů. Nyní ale vstupují do prodeje od 12. května s cenou 199 dolarů. Dostupnost v Česku zatím neznáme.

Surface Headphones 2

Zcela novým modelem jsou sluchátka Surface Headphones 2 přes celé uši. Ty jsou velmi podobné svému předchůdci, nabízí ale kvalitnější zvukový výstup a delší výdrž baterie. Nově jsou také dostupné v matné černé barvě. Tyto sluchátka niž nabízejí aktivní potlačení hluku a to dokonce ve třinácti úrovních.

Surface Headphones 2 Render 2 768x576 768x576x Surface Headphones 2 Context 2 1200x800x

Zdroj: XDA-Developers

Výdrž baterie slibuje výrobce mezi 13 a 15 hodinami, případně až 20 hodin. Záleží, zda budete mít aktivní potlačení hluku. Microsoft také přidal rychlé dobíjení, kdy za 5 minut dostanete necelou 1 hodinu přehrávání.

Tyto sluchátka se začnou prodávat také 12. května a to za 250 dolarů. Dostupnost v ČR také není známá.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat