Jarní akce na TomTop: chytré solární hodinky a další produkty za parádní ceny sponzorovaný článek

Jarní akce na TomTop: chytré solární hodinky a další produkty za parádní ceny [sponzorovaný článek]
2020-05-20T18:50:49+02:00
• 19. 5. 2020

Internetový obchod TomTop si pro své zákazníky připravil řadu jarních slev. My jsme vybrali ty nejzajímavější produkty a společně si je v tomto článku představíme.

TomTop a Haylou Solar hodinky za hubičku

Společnost Xiaomi v rámci širokého portfolia vlastněných značek si přichystala nové chytré hodinky s názvem Solar pod značkou Haylou a už v samotném úvodu musíme zmínit, že zařízení nenabídne žádné solární články pro delší výdrž. Každopádně pokud čínský výrobce bude chtít navázat na úspěch předchozí generace, tak k tomu má zatím dobře nakročeno. Jedním z důvodů je mimo jiné ponechání velmi nízké hranice u prodejní ceny.

Xiaomi Haylou Solar 1 1220x1164x 1220x1164x 1220x1164x 1 Xiaomi Haylou Solar 6 1080x1080x 1080x1080x 1080x1080x 1

Kulatý ciferník představuje 1,28palcový TFT LCD displej s rozlišením 240 x 240 pixelů, pod kterým se ukrývá 340 mAh baterie slibující až 30 dnů plného provozu. Naopak při 24hodinovém měření tepu klesne výdrž o polovinu. Ke kovovému pouzdru jsou připojeny 22mm řemínky vyrobené ze silikonu. Certifikace IP68 jistí odolnost vůči vodě během sprchování nebo plavání. Konektivita k Androidu (4.4 a vyšší) a iOS (8.0 a vyšší) probíhá přes funkci Bluetooth 5.0 a aplikaci Haylou Fit.

Hodinky dokáži sledovat až 12 různých sportovních aktivit. Samozřejmostí je monitoring spánkové aktivity, dechová cvičení či standardní funkce v podobě aktuálního počasí, ovládání hudebního přehrávače, krokoměru, upozornění na notifikace ze spárovaného zařízení.

Jestliže máte o Haylou Solar zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu TomTop. Ten produkt nabízí za 997 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

TomTop: Ovládejte svůj lustr Xiaomi z čehokoliv

Za necelé dva tisíce dostanete skvělou závěsnou lampu či spíše lustr, který můžete nyní v klidu vašeho domova jednoduše nainstalovat. Můžete ho také ovládat pomocí hlasu, samozřejmě též pomocí svého telefonu či chytrého náramku MiBand. Poslední možností ovládání je pomocí vypínače ve zdi. Ovšem to již může být menší přežitek, když na to máte například smartphone. Toto chytré světlo svítí všemi barvami, lze nastavovat jeho intenzitu a také barevnou teplotu. Můžete si také nastavit automatické vypnutí po určitém čase.

TomTop TomTop

Chytrý lustr Xiaomi Yeelight kupujte ZDE nyní za 2 156 Kč (sleva 71 %)

Lustr je díky certifikaci IP 50 odolný proti prachu, navíc aktivně odvádí teplo, takže se nemusíte obávat žádného poškození LED osvětlení. Světlo můžete ovládat také pomocí bluetooth ovladače, na kterém můžete nastavovat jas světla či teplotu osvětlení.

TomTop TomTop

Lustr spolupracuje s IFTTT, tedy si můžete nastavit mnoho možností spouštění, ztlumení, zjasňování a zhasínání světla. Doba svícení je více než 40 000 hodin. Xiaomi Yeelight lustr patří do rodiny světelných produktů Yeelight, která se vyznačuje dobrou světelností a dlouhotrvající kvalitou.

Pokud vás tedy tento lustr oslovil, určitě navštivte stránky eshopu TomTop ZDE, kde můžete tento produkt koupit. Nyní pouze za 2 156 Kč, což je opravdu skvělá cena. Před půl rokem se totži běžně pohybovala kolem 3 tisíc korun a původní cenovka je dokonce 6500 Kč. Výhodou je také dodávka z německého skladu, takže dodání bude rychlé a bez cla. Ovšem pozor, nabídka je časově omezená, proto s nákupem příliš neváhejte!

Skvělý gimbal jen za 1 860 Kč!

Pokud právě vy patříte mezi ty, co rádi tráví svůj čas nebo se věnují natáčení videí na kompaktní zařízení, jistě je vám známo, že samotná zařízení nejsou schopna dokonalého stabilního obrazu. Ovšem stabilizátory na českém trhu nejsou levnou záležitostí a kvalitnější kusy mohou uživatele přijít na nemalé peníze. A to v řádech tisícikorun. Toho si všiml obchod TomTop a rozhodl se situaci vyřešit.

Za bezkonkurenčních 1 860 Kč si můžete pořídit gimbal od kvalitního výrobce FeiyuTech. Této ceny docílíte jedině díky našemu kupónu. Nicméně, gimbal disponuje kvalitní konstrukcí z oceli a podporou mnoha kompaktních zařízení.

FeiyuTech nabízí spoustu vlastností, které se vám ve vašem natáčení budou určitě hodit. Mimo úžasnou stabilitu gimbal nabízí také kvalitní zpracování. Mimo odlehčenou konstrukci (pouhých 272g) v sobě zařízení ukrývá nejnovější střídavé motůrky pro tu nejlepší možnou stabilitu. Přidejte perfektní ergonomii a máte zaručeno, že skvěle padne do ruky a dlouhé používání pro vás nebude žádným problémem.

TomTop D7187B 1 31a6 FYP3 1000x1000x

Mezi širokou škálu podporovaných zařízení se řadí především kompletní série iPhonů, či GoPro HERO 5/4/3/3+ a další kamerky podobné velikosti. Mobilní zařízení můžete umístit prakticky jakákoliv. Gimbal ale ocení hlavně majitelé Sony kamer.

U designu se ještě pozastavíme. Díky přepracovanému provedení se výrobci podařilo chytře zasadit potřebná tlačítka a joystick tak, aby byl komfort užívání co nejvyšší. Ovládejte jednoduše 4 směrný joystick a bluetooth tlačítko svým palcem. Mezi tím, co přenastavujete módy stabilizátoru, svým ukazováčkem můžete operovat s tlačítkem pro módy stabilizátoru na zadní straně.

D7187B 1 31a6 RW9u 2 1000x1000x

Mezi hlavní přednosti patří především schopnosti potřebného softwaru. Ten je schopen mimo jiné sledovat váš obličej a automaticky se otáčet za vámi. K této funkci zajisté oceníte montáž pro stojánek. Zmiňované bluetooth tlačítko vám umožní pořizovat snímky a natáčet. Zadní tlačítko pak splňuje funkci změny módů, tedy portrét či na šířku. Joystick je zde pak pro kompletní natáčení samotného stabilizátoru. Otáčecí rozsah gimbalu je 320 stupňů, což má za následek perfektní panorama a výdrž baterie s kapacitou 1300mAh vám umožní natáčení až osm hodin v kuse. Díky micro USB portu však není problém si zařízení dobít například z powerbanky.

Originální FeiyuTech na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 6 990 Kč. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 1 860 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat