Další Cubot se čtyřmi foťáky se odhaluje a startuje s giveaway – Cubot NOTE 20 sponzorovaný článek

Další Cubot se čtyřmi foťáky se odhaluje a startuje s giveaway – Cubot NOTE 20 [sponzorovaný článek]
2020-05-19T08:30:19+02:00
• 19. 5. 2020

Kromě včera představeného telefonu Cubot P40 získáváme nyní od společnosti Cubot další informace o jejich novém modelu Note 20. Není tak třeba čekat, až se začne prodávat.

cubot 824x828x

Cubot NOTE 20

Smartphone nabízí 6,5 palcový LCD displej s rozlišením HD+. Hnacím motorem je čtyřjádrový procesor Helio A20, který nabízí neuvěřitelný výkon při nízké spotřebě, redukci šumu ve fotoaparátu a technologii čistého a jasného zoomu. Plusem je také čistý operační systém Android 10 bez předinstalovaných aplikací třetích stran. Note 20 nabízí dále 3 GB RAM a 64 GB úložiště, a navíc podporuje rozšiřitelné úložiště o velikosti až 128 GB.

Cubot zřejmě chce, aby design fotoaparátu vypadal dobře, a kritizuje dnešní čtvercové moduly fototoaparátů na zádech, které všude vídáme. Note 20 tak nabízí kulatý tvar modulu foťáku. LED blesk je pak umístěn hned vedle nich nalevo.

cubot2 827x826x

Telefon je tedy vybaven čtyřmi zadními fotoaparáty, včetně primárního 12MPx senzoru Sony, 20MPx senzoru hloubky a dvou 0,3MPx senzorů. Přední fotoaparát pak nabídne 8 megapixelů s AI zkrášlováním pro selfies.

Výdrž baterie zajišťuje 4 200 mAh baterie s podporou rychlého nabíjení. Pokud jde o konektivitu, NOTE 20 má Bluetooth 4.2, dual-SIM, USB Type-C a 3,5mm jack pro sluchátka. Nabízí dokonce také podporu NFC, takže si užijete pohodlí placení kartou telefonem a jednoduché párování při přenosu fotografií, kontaktů atd.

cubot3 817x522x

K dispozici jsou tři barvy – černá, modrá a zelená. Cubot dosud neoznámil cenu a dostupnost telefonu. Přestože vychází z konzistentního stylu značky Cubot, předpokládáme, že cena bude mnohem přijatelnější než obvykle.

Kromě toho se každý může zúčastnit Cubot NOTE 20 giveaway a získat tak smartphone zdarma, pokud navštívíte oficiální webovou stránku Cubot zde.

Giveway naleznete zde

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat