Xiaomi Mi Fit 4.0.17 přináší možnost odemykat notebook náramkem

Xiaomi Mi Fit 4.0.17 přináší možnost odemykat notebook náramkem
2020-04-11T09:30:37+02:00
• 11. 4. 2020

Zdroj: AndroidCentral

Mobilní aplikace Xiaomi Mi Fit od čínské společnosti je určena pro její nositelná zařízení. Uživatelé prostřednictvím ní mohou spravovat své spárované produkty, například Xiaomi Mi Band 4 a další. Tato aplikace se v průběhu minulého roku dočkala své čtvrté verze. V návaznosti na tuto verzi společnost nyní vydala aktualizaci v podobě 4.0.17. 

Xiaomi Mi Fit umí v Indii skvělou vychytávku

Původní velká verze 4.0 přinesla mnoho klíčových změn. Dočkali jsme se nového uživatelského rozhraní. optimalizovaného zobrazení dat a dalších vychytávek. Nová verze 4.0.17 tak velké novinky nepřináší, nabízí totiž drobné vylepšené pro uživatelské rozhraní a šikovnou funkci pro indické uživatele. 

Xiaomi Mi Fit Xiaomi Mi Fit

Zdroj: Fonearena

Xiaomi ve své nové aktualizaci opravila také velmi známé chyby a k tomu přinesla drobné vylepšené uživatelského prostředí. Největším doplňkem je ale možnost odemknout notebooky pomocí Mi Band. Majitelé Mi Band 3 a Mi Band 4 v Indii mohou nově odemknout své přenosné počítače právě těmito náramky. 

V současné chvíli není jisté, kdy tato funkcionalita zamíří i k nám do Evropy. Indický trh je ale většinou pro technologické giganty určitým způsobem testovací region. Je tedy více než pravděpodobné, že dříve nebo později k nám funkce také zamíří. Mírně upravené rozhraní je ale dostupné všem uživatelům. Pokud si chcete novou aktualizaci stáhnout, stačí jednoduše přejít do App Storu či Obchodu Play a instalační balíček stáhnout. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat