nubia Play dorazí s čtečkou otisků prstů v displeji či 144 Hz

nubia Play dorazí s čtečkou otisků prstů v displeji či 144 Hz
2020-04-19T18:00:51+02:00
• 19. 4. 2020

Zdroj: GearAllNews

Nový smartphone nubia Play dorazí už 21. dubna a konečně už víme, jak zhruba novinka bude vypadat. Rovnou prozradím, že telefon nebude mít žádný výřez a ani průstřel v displeji. Společnost ZTE se bude i nadále držet tradičních ultratenkých rámečků či předního fotoaparátu uvnitř zařízení. 

nubia Play bude představen už za několik dní

Na internetu se objevilo dokonce také video zachycující telefon. Video odhalilo obnovovací frekvenci nubia Play, která by měla činit 144 Hz a 240 Hz při dotyku. V podstatě se bude jednat o podobné specifikace, jako nabízí herní bratříček nubia Red Magic 5G. 

nubia Play

Zdroj: GSMArena

Srdcem telefonu nubia Play má být také procesor Snapdragon 765G, o čemž se spekulovalo několik týdnů zpět. CEO společnosti také potvrdil, že novinka bude mít Quick Charge 4.0, což je  podpora rychlého nabíjení. Samotná baterie pak pojme kapacitu 5 100 mAh. Kromě toho generální ředitel na sociální síti Weibo publikoval video, ve kterém ukazuje schopnosti zadních fotoaparátů. Očekávat tak můžeme působivé zaostřovací schopnosti a velmi realistické barvy. I když je zde pravděpodobné, že při tvorbě videa byl použit další hardware. 

Nový telefon značky nubia nabídne také čtečku otisků prstů přímo v displeji, čímž se potvrzuje přítomnost OLED panelu. Telefon bude představen za několik málo dní a už se nemůžeme dočkat, jak novinka bude v praxi pracovat.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat